4°C

Beograd

Photo: Pixabay.com/Printscreen

Izvor: Novosti.rs

STRAVIČNO U KRALJEVU: Evo šta je policija zatekla u kući nakon što je Dobrivoje otišao u bolnicu i rekao da je popio sonu kiselinu

Ljubomora, težak život i bračne razmirice između Dobrivoja D. (61) i njegove nevenčane supruge Ljubinke P. (61), po svemu sudeći, uzrok su porodične tragedije koja se desila prekjuče u trošnoj i zapuštenoj kući u naselju Bresnica u Kragujevcu.

Dobrivoje D., kako nezvanično saznajemo, došao je prekjuče u kragujevačku bolnicu, rekavši da je pokušao da se ubije tako što je popio sonu kiselinu, kada je video da se i njegova nevenčana supruga ubila na isti način. Međutim, kasnije je policiji ispričao da ju je pretukao. Policija je u kući u naselju Bresnica pronašla beživotno telo žene, a tačan uzrok smrti utvrdiće obdukcija.

Prema priči komšija, Ljubinka se pre nekoliko meseci preudala, odnosno otišla da živi sa drugim čovekom. U tome je, navodno, posredovala i Dobrivojeva kćerka. On se, međutim, s tim nije mirio i činio je sve da Ljubinku vrati kući. Oni su, prethodno, živeli zajedno nekoliko godina.


Obdukcija

Više javno tužilaštvo u Kragujevcu naložilo je obdukciju tela nesretne žene i nakon toga će se pouzdano znati uzrok smrti. Njen nevenčani suprug Dobrivoje D. tereti se, zasad, za nasilje u porodici sa smrtnom posledicom.


- Došla je ponovo tu pre pet-šest dana. Nismo se bolje poznavali, čuli smo da su se često svađali. Tek kada je stigla policija, saznali smo da je pronađena mrtva u krevetu - priča jedna komšinica.

SVE O KORONI

UZBUNA ZBOG KORONE: Zabranjuju se proslave i časovi muzike!

KORONA U BRAZILU: Još 24.468 novih slučajeva!

VAŽI OD DANAS: Za starije osnovce i srednjoškolce počinje nastava onlajn!

Dobrivoje je nekada radio u "Zastavi", ali komšije kažu da je bez posla bio duže od petnaest godina. Struja u Dobrivojevoj kući, gde je živeo sa Ljubinkom, odavno je isključena. On, kažu komšije, ima decu iz ranijih brakova, koja nisu živela sa njim.

- Ljubinka je njegova treća žena. Bila je vredna, prala, čistila koliko je mogla u tim uslovima, išla je u obližnju šumu i u torbama donosila drva da bi se koliko-toliko ogrejali. Takođe, prosila je po kragujevačkim ulicama. Šta se tačno dešavalo u njihovoj kući, zasad pouzdano niko ne zna - pričaju u komšiluku.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar