Izvor: tanjug
26.01.2021 u 12:24
0

DRUGI PUT ZA PET DANA: Evakuisan sud u Novom Sadu!

Sudska zgrada u Novom Sadu, po drugi put za pet dana, ponovo je danas evakuisana zbog anonimne dojave da je u toj zgradi postavljena bomba.

U toku je kontradiverzioni pregled koji sprovodi policija.

PROČITAJTE OBAVEZNO

VLADA SRBIJE DONELA UREDBU: Stiže pomoć od države!

SRBIJA TREĆA! Evo gde se nalaze najbogatije evropske zemlje po vakcinaciji

DAN POSVEĆEN NAJSTARIJIM BEOGRADSKIM SVECIMA: Mučeni su i živi bačeni u Dunav zbog vere

HOROR NA ZVEZDARI: Upao čoveku u kuću, pa ga gušio i zaklao

Dojavu je uputio u 11.15 sati muški glas pozivom na centralu suda, koji je rekao „neka budala je unela bombu“, rekla portparolka Višeg suda u Novom Sadu Jelena Ostojin.

Svi zaposleni u sudu i građani su napustili zgradu a kontradiverzione ekipe MUP-a proveravaju ovu dojavu.

Prethodna anonimna dojava upućena sudu u Novom Sadu, bila je u petak, 22. januara, kada je tokom kontradiverzionog pregleda policija pronašla koverat u kojem je bila imitacija eksplozivne naprave, koji je prosleđen na vestačenje.

Prethodna dojava bila je u decembru.

Po prijemu ovakvih dojava sva suđenja se prekidaju i odlažu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter