26°C

Beograd

Photo: happy bsc

Izvor: blic

ISPOVEST TRUDNICE KOJA JE ZBOG STRESA IZGUBILA BEBU: Muž nije verovao da je dete njegovo

Na trudnu Džesiku M. (23) juče je nasrnuo nevenčani suprug S. J. (25) na Novom Beogradu, nakon čega je nesrećna žena izgubila bebu. Porodica pretučene trudnice kaže da je nesrećna žena doživela spontani pobačaj zbog stresa koji je preživela.

U Trećem osnovnom tužilaštvu potvrdili su da je nesrećna žena pretučena i da je izgubila bebu po prijemu u bolnicu.

Silvana, majka Džesike M. kaže da je njena ćerka imala spontani pobačaj zbog psihičke torture koju je trpela, ali ne i od batina, kako se prvobitno sumnjalo.

UDARNE VESTI!

SVEČAN DOČEK U PARIZU Makron poručio: Vučić ima moju punu podršku

NESTOROVIĆ KOD MARIĆA: Bolje da umrem, ali neću pogaziti svoju reč!

DANAS JE SVETI MAKARIJE: Vaskrsavao je mrtve, i zadivljavao demone

- On je njoj od kada je zatrudnela, pre nekih šest nedelja, govorio da dete nije njegovo. Vređao ju je. Tri dana pre nego što je imala spontani žalila se da krvari. Bila je i kod lekara, prepisali su joj neke lekove, ali to su skupi lekovi koje nije mogla da kupi - priča ova žena.

Kako kaže, juče joj se ćerka žalila na stomačne tegobe, te je ponovo prokrvarila. Tada je izgubila dete.

Ona dodaje da je osumnjičeni pre nekoliko meseci imao zabranu od 60 dana prilalaska njenoj ćerki.

- Kada smo živeli kod Kikinde gde isto imamo kuću on je nju maltretirao, stalno su se svađali, pa ga je ona prijavila. Nisam videla da ju je udario - dodaje ona.

- On je popio flašu piva i počeo je da je vređa i nabija krivicu kako je do toga došlo jer ona nije vodila računa. Ćerka je tada pozvala policiju i kako bi ga sklonili od nje. Policija kada je došla on se sakrio iza kuće, a sada ne znamo gde je - priča naša sagovornica.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar