18°C

Beograd

Photo: facebook

Izvor: republika

DRAGANOVA MAJKA NEUTEŠNA: Hoću da legnem pored njega da ga ugrejem da se probudi

Neutešna majka dečaka koji se utopio u Tamišu planira da mu podigne spomenik kraj reke

NAJVAŽNIJE DANAS:

Razlog HAPŠENJA Velje Nevolje

MINISTAR MALI SE VAKCINISAO: Ponosan na Srbiju (FOTO)

DR GRUJIČIĆ O RAZNIM TEORIJAMA LEČENJA: Ovo su ljudi masovno uzimali, a NIJE IM POMOGLO!

Majka dečaka Dragana (15) koji se utopio u Tamišu, Danijela Drljić ispričala je da prolazi kroz pakao, da ne može da veruje šta joj se dogodilo i da bi najradije legla pored sina.

Potraga za Draganom nažalost se završila tragično, a kako se pretpostavlja, on je skočio u Tamiš zbog neuzvraćene ljubavi. Njegova majka ne krivi nikoga drugog za smrt sina, ali to ne umanjuje njenu bol. Kako kaže, već tri dana ne jede ništa i ne može da poveruje da joj je dete mrtvo.

- Išla sam sad da mu kupim novu garderobu kod svih onih kod kojih je on kupovao. Još uvek ne mogu da verujem. Već treći dan ne jedem ništa, hoću da legnem pored njega da ga ugrejem da se probudi - rekla je žena u suzama.

- Hvala inspektoru koji mi je dopustio da izljubim i izgrlim sina jer mi policajci nisu dopustili - rekla je neutešna, uplakana majka.

Majka želi da postavi spomen ploču uz Tamiš

Majka dečaka koji je Dragana Drljića koji je prekjuče okončao život skokom sa mosta u Tamiš posle besane noći jutros je išla da kupi garderobu u kojoj ce sahraniti svog jedinca. Nesrećna žena želi da uz Tamiš postavi spomen ploču Draganu.

- Želela bih da svom sinu postavim spomen ploču na mestu gde je voleo da ode uz reku. To mesto je mnogo voleo, a na kraju je tu i okončao svoj život - kroz suze priča Danijela.

Draganovoj babi danas rođendan: Palimo drugu sveću

Danas je babi malog Dragana rođendan i njegova majka kaže ridajući:

- Danas posle škole je Dragan trrbalo da donese tortu i da predamo poklon baki, ali ona sada pali drugu sveću, umesto rođendanske. U nedelju je trebalo da proslavimo moj, a ja ću da sahranjujem jedinca - rekla je Danijela.

Ona na sebi ima sinovljev duks koji neprestano miriše, a jada se kako je tokom noci u Draganovom krevetu tražila utehu na njegovom jastuku.

- Nema mog deteta. Ostavio me je i izabrao svoj put - kaže Danijela.

- Pop će izaći u susret i doći će na sahranu jer je ipak on dete, hvala i njemu - dodala je.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE. 

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti