Izvor: ALO.rs
13.02.2021 u 17:09
0

DETALJI NEVEROVATNE POTERE ZA KRADLJIVCIMA: Pucali na policiju, pa smislili novi plan!

Na lokalnom putu u Novom Selu, nedaleko od Vrnjačke Banje, u četvrtak uveče dogodila se prava filmska potera i pucnjava, u kojoj na sreću niko nije povređen. Kako smo saznali, policija je u ovom selu primetila parkirani automobil marke „audi“ koji je imao zrenjaninske tablice i u njemu dvojicu muškaraca. Nakon pokušaja da ih policajci legitimišu, oni su dodali gas i dali se u beg.

 – „Audi“ je inače bio ukraden u Lučanima pre 4-5 dana, a isti je primećen pre nekoliko dana i u jednom selu kod Kraljeva u kojem su dvojica muškaraca upala u prodavnicu sa pištoljem i odnela tridesetak hiljada dinara.

SAZNAJTE JOŠ

EKSKLUZIVNO ZA „Dobro jutro Srbijo“: Nisam proteran ja nego Srbija iz Crne Gore!

SKORO 800.000 vakcinisanih građana u Srbiji, a OVI gradovi imaju najviše ZARAŽENIH!

HAPŠENJE U BEOGRADU I SUBOTICI: Zaplenjeno više od 1,7 kilograma različitih narkotika

Ali, u toku jurnjave po lokalnom putu u Novom Selu, automobil sa razbojnicima sleteo je u kanal. Nekoliko sekundi kasnije počela je pucnjava!

– Jedan od razbojnika je počeo da puca na policajce čim su izašli iz „audija“. Policajci su reagovali i uzvratili paljbu! Ali ni tu nije bio kraj, jer su njih dvojica počeli pešice da beže. Uleteli su u jedno dvorište i videli da je ključ ostavljen u automobilu. Seli su u kola i pokušali da pobegnu, međutim policijskim automobilom policajci su im preprečili izlazak.

Naoružani razbojnici nisu odustali ni tad! Kolima su pokušali da se provuku i par sekundi kasnije su i drugim vozilom opet upali u kanal!

– Nakon toga su uhapšeni, a pištolj je pronađen kod njih.

Uhapšeni muškarci starosti 35 i 32 godine privedeni su u policijsku stanicu u Vrnjačkoj Banji. O svemu je obavešteno nadležno tužilaštvo i u toku je intenzivan operativni rad na rasvetljivanju svih okolnosti pod kojima su se pucnjava, a potom i policijska potera dogodili.

Zanimljivo je da su odranije poznati policiji po sitnijima krađama i razbojništvima. A postoji mogućnost da se nakon njihovog hapšenja rasvetle još neki slučajevi u okolini Kraljeva.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter