31°C

Beograd

Photo: Happy BSC

Izvor: Alo

Majka se potresnom porukom oprostila od tragično nastradalog Jovana iz Niša

-U ime mog Jovana, učinite danas neko dobro delo… Nahranite nekog gladnog, udomite psa ili macu, pošaljite sms za bolesnu decu, pomozite starijem, doplatite nekome kad mu na kasi zafali para…

Milica Cvetković iz Niša, majka Jovana Veselinovića (18), koji je posle nekoliko dana potrage u nedelju ujutru pronađen mrtav na napuštenom gradilištu u Ulici Branka Krsmanovića, juče se od svog deteta oprostila potresnom porukom na Fejsbuku.

U FOKUSU

SVEDOČENJE MILANOVIĆA U ĆIRILICI: Na osveštavanju spomenika u Voćinu nas je zamalo ubila KAŠIKARA

APLAUZ ZA NEZABORAV: Lampioni poleteli u nebo, čamci njemu u čast, Đoletov lik na Petrovaradinskoj tvrđavi (FOTO)

SPEKTAKULARNO! OVO MORATE DA VIDITE: Stigli prvi snimci sa Marsa (VIDEO)

USTAŠKI KRVOLOK! Ljubo Miloš logorašima u Jasenovcu rezao rebra i otvarao stomak! Skončao je na VEŠALIMA! (FOTO)

- Ja imam samo jednu molbu, u ime mog Jovana, učinite danas neko dobro delo, bilo koje. Nahranite nekog gladnog, udomite psa ili macu sa ulice, pošaljite sms za bolesnu decu, pomozite nekom starijem da pređe ulicu… Ako vidite da u redu na kasi nekome zafali para - doplatite mu, zasadite drvo, recite mami da je volite, zagrlite vaše dete jako, najjače, bilo šta. Za mog Jovana, za njegovu čistu dušu, njegov večiti osmeh… Sine moj, sunce majčino, živiš i živećeš zauvek kroz nas svake subote, jer to je tvoj dan rođenja. Dolaziće nam tvoji najdraži prijatelji, pričaćemo anegdote o tebi, tvoje bisere, tvoje šale, ješćemo tvoju omiljenu hranu. Nećemo da plačemo, slavićemo tvoj život i zahvaljivati se Bogu za svaki dan koji nam je podario sa tobom. Zauvek, oko moje milo, srećo moja mila. Obećava majka - živeće tvoj duh, tvoja harizma i sve ono što jesi i što si bio - do večnosti. Majka više nema svoju dušu. Moju dušu činite samo ti i Lazar. Više mi ne treba – napisala je u potresnoj poruci majka nastradalog tinejdžera.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar