18°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Tanjug

HAPŠENJE U BUDVI: Tri Danca i Crnogorac planirali izvršenja NAJTEŽIH KRIVIČNIH DELA!

Tri danska i jedan crnogorski državljanin uhapšeni su u Budvi zbog sumnje da su planirali izvršenja najtežih krivičnih dela.

NE PROPUSTITE U PETAK:

SEVERINA SNIMILA NOVI FILM Pogledajte vrele scene hrvatske pevačice (VIDEO)

ZAVRŠENA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA: Evo do kada će raditi UGOSTITELJSKI OBJEKTI I TRŽNI CENTRI ZA VIKEND! (VIDEO)

HOROR KOD KRČEDINA: Telo ženske osobe pronađeno u Dunavu

SRBIJA LIDER! Prvi smo u Evropi po broju onih koji su dobili drugu dozu vakcine!

DABL-DABL JOKIĆA: Ne pomaže ni Srbin, novi poraz Denvera (VIDEO)

Kriminallistička policija Budve je putem međunarodne policijske saradnje sa policijom Danske, a posredstvom NCB Interpol Podgorica nakon višednevnih aktivnosti opservacije na području Budve identifikovala tri bezbednosno interesantne osobe - danska državljanina i jednog državljanina Crne Gore, koji su boravili zajedno u Budvi.

R.H. (36), F.T.R. (37) i L.P. (24) iz Danske i M.R. (28) iz Andrijevice su u Budvi iznajmili četiri stana na različitim lokacijama.

Zbog sumnje da u Budvi borave radi planiranja i izvršenja najtežih krivičnih dela, u saradnji sa Višim državnim tužilaštvom u Podgorici i sudijom za istragu iz Kotora, kao i službenicima Specijalnog policijskog odeljenja, pribavljene su naredbe za pretres stanova i rent a car vozila koje koriste.

“Do sada izvršenim pretresima pronađeno je više sredstava komunikacije, pištolj sa okvirom i šest komada municije, ručne radio stanice, određena količina opojne droge i dron. Osim toga, u iznajmljenom vozilu pronađena je određena količina eksploziva kao i detonatorske kapisle”, saopšteno je iz policije.

Uhapšeni će danas uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom tužiocu, preneo je podgorički portal CdM.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar