11°C

Beograd

Photo: happybsc

Izvor: Alo.rs

Doktorka iz Leskovca se brani posle smrti žene koja je uradila abortus!

Dr Milica Vukadinović iz privatne ordinacije u Leskovcu u kojoj je 23. februara izvršen abortus 32-godišnjoj D. T, a koja je iste večeri preminula, rekla je da obdukcioni nalaz nije stigao, te da bez njega ne može da komentariše slučaj.

PROČITAJTE JOŠ

PROVOKACIJA ZBOG KOJE GORI INSTRAGAM! Golišava Elena Kitić izbacila neverovatne slike! (FOTO)

NA KORAK DO NOVE TITULE: Zvezda zablistala u Senti! 3:1 protiv TSC-a!

NEODGOVORNU MINISTARKU BiH čeka tužba: Potcenila srpsku donaciju!

(UŽIVO) Lajčak: Dijalog NEOPHODAN! Srbija je mnogo toga uradila na putu ka EU!

Elez sleteo u Sarajevo! Svi detalji izručenja!

Ne mogu da imam komentar jer nemam papir. Paušalno da izjavljujem nešto, to meni obrazovanje i status ne dozvoljavaju", rekla je dr Vukadinović.

Dalje je kazala i da joj je žao zbog nesreće, odgovarajući samo na izjave udovca preminule žene, koje su se pojavile u medijma.

"Žena se dobro osećala i sama je htela da ide kući. Mi procenjujemo, to je već stvar procene. Ona je pričala, smejala se", kazala je o navodima da na klinici nije provela dva sata, kako je suprug izjavljivao da je u otpusnoj listi bilo napisano.

Takođe, odgovorila je na izjavu da nisu izvršene sve analize, navodeći da je jedino potrebno određivanje krvne grupe, te da je to dokument koji je pacijentkinja bila donela sa sobom.

Podsećamo, mlada žena umrla je iste večeri posle kiretaže. Iste večeri je, kako je izjavio njen stariji brat danas za medije, reanimirana u bolnici, ali bez uspeha. Prethodno je, kako je on naveo, došla kući uz pomoć supruga, zanoseći se, da bi jednom izgubila i svest. Drugog puta kada je pala, naveo je, kontaktirali su Hitnu pomoć koja ju je poplavelu odvezla u bolnicu. Tamo su saznali da nije preživela.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar