11°C

Beograd

Photo: Happy BSC

Izvor: Informer

Vučić nezakonito prisluškivan RUSI ŠOKIRANI!

Ruski medij "Russia Today" objavila je tekst o prisluškivanju srpskog predsednika Aleksandra Vučića i njegove porodice.

VAŽNO

Krizni štab poručuje: OVE MERE SU SUTRA NA STOLU!

MALA DARA TRAŽILA OD VUČIĆA: Imam samo jednu želju, hoću da ga upoznam!

ZEMLJOTRES POGODIO LJIG: 2,1 stepen po Rihteru!

CECU OBRADOVAO DEČKO: Folk diva se pohvalila poklonom za 8. mart i pogledajte kako mu tepa (FOTO)

DANAS JE 8. MART! Drage dame srećan praznik! Evo kako da najbolje čestitate praznik!

Unutrašnja istraga je pokazala da su srpski predsednik Aleksandar Vučić i njegova porodica ilegalno prisluškivani više od 1500 puta i da su u sve to umešani "visokopozicionirane osobe" u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost objavio je ovu informaciju. Istraga je utvrdila da su otkrivena 1572 zabeležena ilegalno prisluškivana razgovora.

Vulin je optužio izvesne visokopozicionirane zvaničnike u MUP-u za ilegalne aktivnosti, napominjući da su na ovaj način ugrožena ljudska prava predsednika i njegove familije. Ministar nije želeo da spekuliše o motivima ovih zvaničnika za ovo delo.

Ministar unutrašnjih poslova takođe je otkrio da je istraga osumnjičenih dovela do poligrafskog ispitivanja kako bi se otkrilo ko je odgovoran za prisluškivanje predsednika i njegove porodice, iako u tim prisluškivanim razgovorima nije bilo inkriminišućeg sadržaja.

Predsednik Vučić se ranije našao na udaru stranih obaveštajnih službi, a lokalni mediji pisali su o tome da 55 stranih službi iz čak 40 zemalja trenutno rade u Srbiji, ali nije utvrđeno da li je bilo ilegalnih radnji. 

U februaru šef kriminalistčke uprave Bogdan Pušić upozorio je da je mafija pripremala likvidaciju predsednika Vučića, ali je sam Vučić rekao da nije siguran da je baš on bio meta tih napada.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar