13°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: mondo

NOVE GRUPE! Ponovo osvanule fotografije devojčica (14), dopisivanja su UŽASNA! (FOTO)

Golden Rose ad

Razotkrivanje grupa na društvenoj mreži Telegram u kojima se javno objavljuje i deli intimni sadržaj devojaka koje to nisu dozvolile, zgrozilo je Srbiju.

Prethodnih dana Srbiju je šokirala informacija da se na aplikaciji "Telegram" koja broji više od 36.000 članova, postoje grupe u kojima osobe muškog pola delile eksplicitne fotografije, snimke i lične podatke žena iz regiona.

Kako se saznaje, prvobidna grupa je ugašena, ali je ubrzo napravljena druga sa istim nazivom.

– U novu grupu velikom brzinom pristižu novi članovi, postoje i dve rezerve, za slučaj da se ponovo dođe do gašenja neke od grupa – kaže izvor.

Kako kaže, postoji i posebna grupa u kojoj je objavljuje eksplicitan sadržaj u kojem su glavne žrtve devojke iz Beograda.

NAJVAŽNIJE VESTI

KORONA PRESEK: Za dan obolelo 4.590!

UZAK RASPORED ZA PREDSEDNIKA: Vučić u poseti šeicima i kraljevima

GORI NET! Fudbaler Zvezde OGORČEN! Sramota! Koncert pred publikom MOŽE, a navijači na utakmicama ne?! UŽAS!

Međutim, u novoj grupi ne samo da članovi nisu prestali sa objavljivanjem skandaloznog materijala, već se šeruju i fotografije obnažene devojčice, ispod koji je navedeno da ima svega 16 godina.

– U toj grupi su nedavno objavili i fotografije maloletne devojke koja ima 16 godina. Mnogo novih članova je pristiglo iz stare, koja je ugašena. Većina njih je čuva fotografije i snimke, i planira da ih deli u novim grupama i privatno – otkrio je izvor.

Izvor navodi i da se u prepisci može videti i da postoje fotografije još mlađe devojčice, 2006. godište, koja ima samo 14 godina, uz podsmehe kako "će na robiju".

HAPPY TV:

EKSKLUZIVNO U JUTARNJEM PROGRAMU: Milan Koluvija o aferi "Jovanjica"! (VIDEO)

ČANAK ZA HAPPY TV: Načertanije je osnova svih nacionalističih projekata koje je Garašanin ukrao! (VIDEO)

NEDIMOVIĆ KOD MARIĆA: O organskoj hrani, Vuletiću, predmetima i profesorima... (VIDEO)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, po nalogu Posebnog tužilaštva za visokotehnološki kriminal, Višeg javnog tužilaštva u Beogradu preduzimaju sve mere i radnje u cilju otkrivanja krivičnog dela i rasvetljavanja činjenica i okolnosti vezanih za fotografije i video materijal koji se pojavio na grupama na aplikaciji "Telegram".

Prema zakonu, ko neovlašćeno načini fotografski, filmski, video ili drugi snimak nekog lica i time osetno zadre u njegov lični život ili ko takav snimak preda ili pokazuje trećem licu ili mu na drugi način omogući da se sa njim upozna, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do jedne godine.

Ako je u pitanju sadržaj na kojem je maloletna osoba, kazna može biti i do tri godine zatvora.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad