18°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Tanjug

SRBIJA, 21. VEK! Tretirali Nišliju kao roba, OTIMALI MU PENZIJU i terali da im pozajmljuje novac!

Više javno tužilaštvo u Nišu pokrenulo je istragu protiv N.N. i D.P. iz Niša zbog sumnje da su poslednje dve godine starijeg Nišliju tretirali kao svog roba, a sud im je odredio pritvor.

VAŽNO

Na Kosovu i Metohiji PONOVO OPLJAČKANA CRKVA!

Vesić i Rukavišnjikov razgovarali o spomeniku kralju Aleksandru!

POČEO I ZVANIČAN SASTANAK: Dodik danas u poseti Turskoj!

ZADRŽAN NA PSIHIJATRIJI: SIPAO POLICAJCIMA KISELINU U LICE!

AUSTRIJA: Nijedan smrtni slučaj nije povezan sa vakcinom!

Sumnja se da su ovo dvoje okrivljenih od marta 2019. godine do marta 2021. godine, primenom sile i pretnje držali oštećenog J.G. u ucilju eksploatacije njegovog rada i uspostavljanja ropskog odnosa, navodi se u informaciji tužilaštva.

Oni su, kako dodaje tužilaštvo, J.G. primorali da napusti porodičnu kuću i živi na ulici, ograničavali su mu slobodu kretanja i komuniciranja sa drugim ljudima, oduzimali penziju i druga primanja i primoravali da pozajmljuje novac koji bi im davao.

N.N. i D.P. se terete za krivično delo trgovina ljudima kao saizvršioci.

Na predlog tužilaštva Viši sud u Nišu je okrivljenima odredio pritvor do 30 dana, u cilju sprečavanja da utiču na svedoke koje je tokom istrage potrebno ispitati, kao i jer je za pomenuto krivično delo propisana kazna zatvora preko 10 godina, a čije izvršenje dovodi do uznemirenja javnosti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti