27°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Blic

NOVI JEZIVI DETALJI: Velja Nevolja žrtve mučio po KOLUMBIJSKOM RECEPTU

Nijedan oteti suparnik Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, i njegove desne ruke Marka Miljkovića nije usmrćen vatrenim oružjem, prenose mediji. Sve ih je čekala mnogo strašnija sudbina - mučeni su do smrti po scenariju filmova o kolumbijskoj mafiji.

U FOKUSU

DIREKTOR KBC ZVEZDARA: Svaki treći oboleli od korone ima OVE probleme, otkriven RAZLOG

BLOKIRANA SEDNICA SB UN: Nema pregovora o krizi na Bliskom istoku

NASTAVLJAJU SE UDARI: Bombardovana GASNA PLATFORMA Izraela

Veljko Belivuk, poznatiji kao Velja Nevolja, i njegov prijatelj Marko Miljković, koga prepoznaju po nadimcima “Zver” i “Mesar”, otete su mučili najsvirepijim metodama - pržili su ih strujom, odsecali im delove tela poput prstiju i jezika, a nekima su vadili oči. Prema operativnim podacima, mučenja su trajala satima, a nekada i po ceo dan.

- Jednostavno, dokle god bi im to bilo interesantno - kaže izvor blizak istrazi.

Iživljavanje do smrti sprovodilo se u tajnoj sobi specijalno napravljenoj u kući strave u Ritopeku, koja je naknadno otkrivena zahvaljujući svedoku saradniku, pripadniku klana koji je pristao da sarađuje sa policijom. U njoj su nađeni tragovi krvi koje pripadnici Belivukove i Miljkovićeve grupe nisu detaljno oprali.

Najviše tragova u tajnoj sobi sadrži DNK Lazara Vukićevića, koji je nestao oktobra prošle godine. Vukićević je najduže mučen, a prema operativnim podacima razlog je lični sukob - on je oponirao Velji Nevolji.

Uništavanje tela u mašini za mlevenje mesa

Kada bi žrtva umrla od brojnih rana nastalih mučenjem, delove tela bi ubacivali u industrijsku mašinu za mlevenje mesa koja je nađena u tajnoj sobi.

PROČITAJTE JOŠ

NEDOPUSTIVO JE DA BILO KO PRETI GRAĐANINU SRBIJE: Dačić osudio napade na Orlića i na porodicu predsednika

PONOVO GUŽVE U BEOGRADU: Haos i posle kiše

LISTA DOBITNIKA: Oni su dobili vredne nagrade u "Naslovnoj strani"!

Izvor navodi da je Belivukova i Miljkovićeva grupa samlevene ostatke najverovatnije bacala u Dunav, koji je i najbliža "sigurna" destinacija kod Ritopeka. Kako sada stvari stoje, gotovo da nije moguće pronaći posmrtne ostatke žrtvi. Očigledno da su Belivuk i Miljković smatrali da "bez tela nema dela" i da neće biti moguće da budu povezani sa likvidacijama.

Policija kopa dvorište oko kuće strave

Policija u poslednjih nekoliko dana, otkad je otkrivena tajna soba, kopa zemlju u dvorištu kuće strave. Prema nezvaničnim informacijama, na obradu su odnete i pločice, delovi zida iz tajne sobe, a dvorište se prekopava u potrazi za novim dokazima.

Podsetimo, u kući u Ritopeku, u kojoj je ubijeno najmanje pet žrtava surovog beogradskog klana, nađeni su brojni DNK tragovi, najviše njih u tajnoj sobi.

U ovoj prostoriji nađen je i ogroman arsenal oružja koji je koristila Belivukova "vojska". Sudeći po vrsti naoružanja i eksploziva koji su imali, istražni organi veruju da je klan planirao i likvidaciju neke osobe koja ima jako obezbeđenje ili se vozi u blindiranim kolima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar