24°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: Tanjug

TUŽILAŠTVO DIGLO OPTUŽNICU: Osam osoba biće gonjeno zbog pokušaja ubistva i tuče

Više javno tužilaštvo u Novom Sadu optužilo je osam osoba zbog pokušaja ubistva i tuče u Novom Sadu, u Ulici Laze Telečkog, ispred restorana "Lazin sokak“ 20. februara ove godine.

VESTI DANA

KORONA STANJE U SVETU: Preminulo 11.000 ljudi, 589.000 novoobolelih

DAČIĆ SAZVAO SASTANAK RADNE GRUPE: Međustranački dijalog bez posredovanja stranaca

POTPORAL EU POVODOM VEČERE U BRISELU: Cilj pokretanje i proširenje političkog angažmana EU i ZB

RUSKA VLADA OBAVEŠTAVA: Švajcarska domaćin samita Putina i Bajdena

B. D, L. M. i N. B. optuženi su zbog opravdane sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo u pokušaju, a M. M, M. M, V. S, D. N. i B. M. zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje i teška telesna povreda, saznaje Tanjug.

Tužilaštvo tereti okrivljene da su u grupi “zlostavljali i vršili nasilje prema više oštećenih lica, te izazivanjem tuče i bezobzirnim ponašanjem značajnije ugrozili spokojstvo građana i teže remetili javni red i mir”.

Tada je teško telesno povređen D. M, koga su pokušali da ubiju L. M, B. D. i N. B, dok je okrivljeni B. D. pokušao da ubije i D. M, N. Š. i P. M, zadajući im oštrim predmetom ubodne rane u predelima tela u kojima se nalazi više vitalnih organa, navodi tužilaštvo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar