0°C

Beograd

Photo: Happy BSC

Izvor: Happy BSC

O OVIM ZLODELIMA SE DO SADA NIJE PRIČALO: Ekskluzivno u "IZA BRAVE" – Da li je iko KAŽNJEN za zločine nad Srbima?!

 Bilo je nenormalno mnogo žena u redovima hrvatske vojske, koje su učestvovale u maltretiranju i najgorem ponižavanju svojih komšija. Od kraja rata procesuirane su četiri najpoznatije te žene – rekao je Vlado Dragojlović.

- Krvava Azra, koja je izručena iz Amerike. Kako je dobila ’95. vizu da ode u Ameriku, to možemo samo da nagađamo. Njeni zločini su opisani. Terala je ljude da ližu nož nakon klanja – nastavio je Dragojlović.

VAŽNO

EKSKLUZIVNO U "IZA BRAVE": Kako je izgledao PUT SMRTI KA HRVATSKIM LOGORIMA iz ličnog iskustva!

POLICIJA ZAUSTAVILA DANILA IKODINOVIĆA: Napravio težak prekršaj, vozio nenormalnom brzinom

REPORTERI HAPPY TV STIGLI NA MORE POSLE OTVARANJA GRANICA: Evo šta vas čeka na ulazu u Grčku i kakve su cene u poznatom letovalištu (GALERIJA)

RUŠENJE PRAVOSLAVNE CRKVE JE NJEGOV PRINCIP?! Željko Komšić podržao uništenje svetinje (VIDEO)

Šojgu poslao moćnu poruku: SRBIJA JE JEDINA SLOBODNA ZEMLJA U EVROPI!

Osuđena je na kaznu zatvora u trajanju od samo 14 godina. Dok je druga poznata žena koja je zlostavljala Srbe po logorima bila pravi horor manijak.

- Kastrirala je nožem i stavila je ćoveku testise u džep - priča novinar Dragan Vujičić.

Zločinci su otišli i korak dalje. Nisu bile dovoljne "samo" batine i silovanja, već su ubrizgavali nekakve injekcije u glavu od kojih su gubili svest.

- Za taj odvratni zločin, u stvari, ne odgovara ni deset ljudi. Ako je postojao negde genocid – to je bio taj genocid nad Srbima u Posavini od strane regularne države Hrvatske – izjasnio se novinar Dragan Vujičić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad