0°C

Beograd

Photo: Happy BSC

Izvor: Happy BSC

MILOMIR MIKIĆ EKSKLUZIVNO U "IZA BRAVE": Lopovluk mi je profesija, lepo sam živeo!

Ekskluzivni gost emisije "Iza brave" ove subote je Milomir Mikić.

On je iskreno svedočio o svim delima koje je počinio, a u emisiji otkriva sve tajne zatvora u Srbiji.

Pljačkao je mnoge firme u Srbiji, a evo šta ima da kaže o hapšenju i boravku u zatvoru.

-          Bavio sam se svim I svačim, najviše provalama I krađama. Mi prvo izviđamo, jednu, dve tri noći, da saznamo sve o toj firmi: Koliko ljudi tu radi, kada zatvaraju, da li neko dolazi kasnije… postoje I instrumenti sa Kojima se gase I video nadzori I alarmi, počeo je priču Mikić.

-          Kada završite posao, nije to sve tako jednostavno I lako. Nekada putujem po 300 – 500 km I to sve vreme ne spavam. Koliko sam čega uradio, samo sam molio boga da mi što manje dela pronađu. Trenutno imam poternicu u Nemačkoj. To zastareva za pet godina. Našli su mi neki kombi sa ukradenim stvarima u vrednosti od million I 700 hiljada evra – rekao je.

-          Jedan drug, Hercegovac, idemo kombijem, podigli smo novac iz banke, I hapsi nas policija. Ja sam imao lažne Češke dokumente. Kada su me priveli, rekli su: ideš u zatvor, a ja sam im na to odgovorio: pa šta ima veze. Tada sam odležao nekih šest meseci I onda sam proteran za Srbiju. Bio sam proterivan 9 puta iz Nemačke I jednom iz Austrije – sa doživotnim zabranama, rekao je Mikić.

U FOKUSU:

POGLEDAJTE SNIMAK HAPŠENJA STOLIĆA: Inspektor koji je pomagao Belivuku SA LISICAMA NA RUKAMA! (VIDEO)

MANASTIR PČINJSKI SUTRA OBELEŽAVA 950 GODINA: Svečanost i prilika da Vučiću bude dodeljen orden!

NOVI KORONA PRESEK: Srbija na samo korak do pobede nad koronom!

MINISTAR VULIN O STOLIĆU: Ovo je izdaja - svi mi smo mogli da budemo LIKVIDIRANI!

NADA MACURA NAPADNUTA NA PIJACI! Odmah joj je pritekla u pomoć jedna žena

Kako se Mikić odlučio na krivična dela?

-          Kada sam otišao u Nemačku, prvo sam radio na građevini kao I 99% naših ljudi. Jedno godinu, dve dana sam radio, dok nisam video tamo lep život, skupa kola, garderobu…

Kako Mikić kaže, sve je lakše bilo dok još uvek nije postojao videonadzor.

-          2006/7. godine  bilo je lakše kada nisu postojale kamere, sve je bilo u jednom kompijuteru, koji smo uzeli, pa ceo dokaz bacali u reku.

Mikić smatra da nije kriminalno delo ukoliko se krade van granica naše zemlje.

-          Od toga živim I to mi je profesija. Ne smatram lose to što sam radio. Taj novac sam donosio I lepo živeo u Srbiji. Ovde sam radio legalno – objasnio je svoja shvatanja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad