24°C

Beograd

Photo: unsplash/Artyom Kabajev

Izvor: Novosti magazin

OČUH ZLOSTAVLJAO DETE PRED MAJKOM: Dečak sam prijavio nasilje

Dana 15.6.2021. godine, po nalogu dežurnog zamenika javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, policijski službenici odredili su zadržavanje u trajanju do 48 časova osumnjičenom M.M zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo Nasilje u porodici, i prema osumnjičenoj M.K. zbog krivičnog dela Nepružanje pomoći i krivičnog dela Zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica sve prema maololetnom oštećenom M.L. (8).

Osumnjičeni M.M. je krivično delo Nasilje u porodici izvršio prema maloletnom  M.L. u iznamljenom stanu na Vračaru, u kom je zasnovao vanbračnu zajednicu sa majkom dečaka.

On je osumnjičen da je u periodu od maja 2020. godine u više navrata fizički napadao dečaka (8) nanosivši  mu telesne povrede, sve u prisustvu majke dečaka koja nije preduzela nikakve mere kako bi zaštitila svog sina.

U FOKUSU

PREMIJERKA BRNABIĆ SE SASTALA SA ERDOGANOM: Razgovor u Antaliji sa turskim predsednikom!

RHMZ UPOZORAVA: U naredna dva sata se očekuju pljuskovi sa grmljavinom u ovim delovima zemlje!

PETKOVIĆ U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Da ste bili sa mnom u Briselu - bili bi ponosni na Vučića koliko se BORIO ZA SRPSKI NAROD!

AIR SRBIJA PROSLAVILA U NJUJORKU 5 GODINA OD PRVOG LETA: Đoković donirao dres trudnici iz Srbije! (GALERIJA)

TRAGIČAN KRAJ PUCNJAVE U PROKUPLJU: Preminuo Zoran koji je ranio suprugu!

Dana 15.6.2021. godine oko 16,00 časova u ul. Hadži Ruvimova, osumnjičeni M.M. ponovo fizički napao maloletnog oštećenog tako što je oštećenog rukama oborio na pod, a zatim uhvatio za kragnu majice i podigao sa zemlje, nanevši mu telesne povrede u predelu vrata i desne nadlaktice.

Ovo se takođe dogodilo u prisustvu majke deteta M.K. koja ni tada nije preduzela nikakve mere da ga zaštiti, već se sa osumnjičenim M.M. udaljila sa lica mesta, ostavivši maloletnog oštećenog da plače.

Nakon ovog događaja, dečak je sam obavestio policiju o nasilju u porodici kom je izložen.

Pored krivičnog dela Nepružanje pomoći osumnjičenoj M.K. je stavljeno na teret i krivično delo Zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica, jer je u maju 2020. godine nakon stupanja u emotivnu vezu sa osumnjičenim M.M. napustila stan u kom je živela sa svojim maloletnim sinom, oštećenim M.L. i svojom majkom, od kada je prestala da se stara o svom detetu, a njegovo vaspitanje i brigu o oštećenom prepustila svojoj majci, koja usled starosti nije u stanju da isprati razvojne potrebe deteta.

PROČITAJTE JOŠ

DANAS STIŽE 3.000 DINARA ZA VAKCINISANE: Evo do kada će biti ISPLAĆENI svi građani!

NEBOJŠA ČOVIĆ ZA "DOBRO JUTRO SRBIJO": Kurti ima šizofreniju i ne radi sam, Srbi na KiM su pod pritiskom!

ŠOK ZA SVET TENISA! Nadal odustao od SVEGA!

Dana 17.6.2021. godine osumnjičeni M.M. i M.K su saslušani u prostorijama Prvog osnovnog javnog tužioca u Beogradu, kada su u prisustvu branioca po službenoj dužnosti u potpunosti negirali izvršenje krivičnih dela koja im se stavljaju na teret.

Postupajući zamenik javnog tužioca je nakon saslušanja predložio sudu da prema osumnjičenim M.M. i M.K. odredi pritvor zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticanjem na svedoke, kao i zbog postojanja osobitih okolnosti da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar