18°C

Beograd

Photo: Sava Knežević Foto:printscreen/instagram

Izvor: Objektiv.rs

NESTAO LAŽNI HIRURG! Nadrilekar prodao kuću sa majkom i pobegao!

Sava je sa majkom Danijelom uhapšen 24. maja posle mesec dana skrivanja

VAŽNO

VULIN: Kurti će učiniti sve da PREKINE PREGOVORE u u Briselu!

VUČIĆ: Vojska Srbije neophodna kao garant očuvanja mira

POTRESNA ISPOVEST STANARKE URUŠENE ZGRADE NA VRAČARU: Sve što sam godinama gradila i renovirala - propalo je

TRAGEDIJA KOD BAJINE BAŠTE: Utopio se muškarac u Drini!

Porodica lažnog doktora Save Kneževića (21) prodala je porodičnu kuću u beogradskom naselju Batajnica i nestala bez traga!

Knežević i njegova majka, cvećarka Danijela, koja mu je pomagala u unakažavanju mladića i devojaka glumeći čas medicinsku sestru čas doktorku Nelu, odselili su se ubrzo nakon što su pušteni iz pritvora i za sada nije poznato gde se nalaze.

Oni su porodičnu kuću napustili i kada se u javnosti pročulo za njihovu strašnu prevaru. Tada su se danima krili u kući Danijelinog brata u Putincima, nadomak Rume, pa nije isključeno da se i sada tamo nalaze. Međutim, po savetu advokata oni su se tada vratili u Batajnicu, gde su dočekali hapšenje.

Prethodno su na specijalizovanim sajtovima za prodaju nekretnina oglasili prodaju kuće, koju su procenili na 120.000 evra,

Sava je sa majkom Danijelom uhapšen 24. maja posle mesec dana skrivanja, a tada im je sudija na predlog tužioca odredio pritvor od 30 dana kako ne bi ometali postupak i uticali na svedoke. Pušteni su iz pritvora 25. juna. Njima preti deset godina zatvora jer su se u poslednjih pet godina lažno predstavljali kao plastični hirurzi i osakatili više desetina ljudi iz Srbije i inostranstva.

Iako je Sava Knežević bio prvi nadrilekar za koga je javnost u Srbiji čula, brzo se saznalo da, nažalost, nije jedini. Ubrzo nakon njega uhapšena je i Olgica Markanović, a protiv još desetak nadrilekara podnete su krivične prijave.

Država je objavila rat nadrilekarima, a u Ministarstvu zdravlja navode da je u prethodnom periodu obavljen vanredni inspekcijski nadzor zbog sve češćih slučajeva obavljanja raznih procedura antiejdž medicine u kozmetičkim salonima i drugim privrednim subjektima bez dozvole.

– Zdravstveni inspektori nadzor su vršili od 5. maja do 23. juna u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, a kontrolisan je rad u 48 objekata. Tada je izrečeno 12 mera zabrane obavljanja zdravstvene delatnosti, odnosno zabrane oglašavanja medicinskih usluga i podnete su prekršajne prijave osnivačima i odgovornim licima – rekli su u resornom ministarstvu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar