26°C

Beograd

Photo: youtube/printscreen/digitalci

Izvor: objektiv.rs

EVO GDE SE SKRIVA LAŽNI HIRURG SAVA: Sakatio ljude, pa pobegao - trenutno se nalazi na TAJNOJ LOKACIJI, a ovo su mu planovi za dalje!

Lažni hirurg Sava Knežević i njegova porodica "zgrnuli" su gotovo 100.000 evra prodajom porodične kuće u Batajnici. Kneževići se sele u rodno mesto majke Danijele, a selidba je zakazana za sredinu sledećeg meseca.

VAŽNO

VUČIĆ: "Kragujevac će postati centar Srbije!"

PROTERIVANJE SRBA NE PRESTAJE! Na Jarinju uhapšen 80. godišnjak pod lažnom optužbom!

DAČIĆ SAZVAO VANREDNO ZASEDANJE! Zakazano za 28.jul

NESTOROVIĆ: "Mi sebi izgledamo važni, ali bakterije se bave nekim drugim stvarima"

Ekipa medija uhvatila je upravo Danijelu kako užurbano obavlja pripreme za preseljenje. Žena koja je pomagala svom sinu u vođenju "ordinacije" na Terazijama, u kojoj je Sava sakatio ljude tokom intervencija za koje nije imao potrebne kvalifikacije, do sada je bila u dubokoj ilegali, komšije su je retko viđale, za razliku od njenog muža i mlađeg sina.

Kako saznaju mediji, Kneževići će se uskoro odseliti u Putince, nadomak Rume, gde je pre izvesnog vremena pronađena sva oprema, medicinski instrumenti kojima je Sava vršio estetske korekcije za koje nije imao dozvole. U želji da dobijemo tačne informacije o tome šta se dešava sa porodicom Knežević i da li je tačno da je njihova kuća prodata, mediji su zakucali na vrata porodice Knežević.

– Izvolite? Vi ste novinari? Nismo raspoloženi za razgovor – dobacio je sa prozora Savin mlađi brat, zatvorio okno i navukao zavesu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar