0°C

Beograd

Detalji tragedije u Kikindi: JOVANU UBILA STRUJA PRE NEGO ŠTO JE UŠLA U KADU!

Nesvakidašnja nesreća u Nakovu, u kojem je noćas od strujnog udara u kupatilu poginula Jovana Jočić (27) ostavila je meštane u šoku koji još ne mogu da veruju da je mladi život njihove meštanke ugašen.

Jovana je kobne noći ušla u kupatilo da se istušira i pošto se dugo nije odazivala na poziv oca posumnjali su da nešto nije u redu.

Komšije koje su se te noći zatekle u porodičnoj kući Jočića, gde je Jovana živela sa majkom, ocem i četvorogodišnjom ćerkicom, pričaju da je Jovana otišla u kupatilo da se okupa i da se pripremala za spavanje:

Otac je nekoliko puta pokušao da je dozove jer je primetio da se zadržala duže nego inače u kupatilu, kako mu nije odgovarala posumnjao je da se nešto dogodilo. U trenutku je počela voda da otiče ispod vrata i otac je tada ne razmišljajući provalio u kupatilo. Tamo je ležalo njeno beživotno telo – ispričala je meštanka Nakova.

Ubrzo su njeni najbliži pozvali policiju i ekipu Hitne pomoći koja je po dolasku mogla samo da konstatuje smrt devojke.Jovanu je struja ubila i pre nego što je ušla u kadu. Pretpostavlja se da je do udara došlo usled neispravnog bojlera.

– Još smo u šoku – kažu nam prijatelji, komšije i rodbina koji su se okupili u domu Jočića.

Joja, kako su je zvali njeni najbliži radila je kao poslovođa u trgovini u Kikindi. Bila je vredna, dobra i divna majka svojoj četvorogodišnjoj devojčici.

Biće sahranjena sutra na groblju u Nakovu u 14 sati.

Telegraf
Foto: News Executive

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar