12°C

Beograd

Photo: HAPPYBSC

Izvor: Happy BSC

VULIN EKSKLUZIVNO U "DOBRO JUTRO SRBIJO" OTKRIO PLANOVE BELIVUKA I MILJKOVIĆA: Morali smo da pokažemo one jezive fotografije, i moja deca čitaju o tome - ali SRBIJA JE VAŽNIJA OD VUČIĆA I MENE!

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin bio je gost jutarnjeg programa "Dobro jutro Srbijo". Sa Milomirom Marićem i Katarinom Koršom razgovarao je o dokazima protiv Belivukovog klana.

- A šta bi bilo da nismo objavili ovakve fotografije? Da ne znate šta je ovaj čovek radio, a on govori ovakve laži. Vučić i ja smo pohapsili one sa kojima smo sarađivali? Pa čekajte, da li je moguće da neko smišlja ovakav scenario? Miljković je to izgovorio nakon što je video ove dokazne fotografije. Da nisu počinili toliko užasa, i toliko dokazanih ubistava, ovo bi bilo smešno, rekao je Vulin.

VAŽNO:

VESIĆ U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Kakva god kazna da bude za "bahatog" vozača - ona nikada neće vratiti malog Stefana!

VUČIĆ o kandidaturi za predsednika Srbije: POBEDIĆE NORMALNA I PRISTOJNA SRBIJA

EKSKLUZIVNO ZA HAPPY TV: OVAKVA JE ATMOSFERA U TOKIJU, naši sportisti su spremni za NOVE POBEDE NA OI

VREMENSKA PROGNOZA ZA PONEDELJAK: Vraćaju se PAKLENE VRUĆINE, ali nas večeras čeka i NAGLA PROMENA!

- Mi nismo očekivali fotografije. Ko je mogao da očekuje da su oni toliko bolesni, da slikaju leševe, da se fotografišu sa ubijenim ljudima? Ovo niko nije očekivao. Mi smo nalazili tragove, DNK, oružje, objasnio je.

- Prvo su se branili ćutanjem, pa su se obratili Belivuk i Miljković. Ovde imate nekoliko nivoa ove priče. U svakoj knjizi Agate Kristi uvek se traži motiv. Šta je motiv Belivuka? Šta čovek kome preti doživotna robija neće uraditi? To što Miljković lupeta, to nikoga nije iznenadilo. Smetaju im dva čoveka, smeta im sistem, smetaju im svi ljudi koji se bave ovim slučajem. Aleksandar Vučić je poveo ovu borbu, bez njega ovo ne bi bilo. U MUP-u ovu priču je radila veoma uska grupa operativaca, jer smo bili uplašeni da li će nešto procureti. Ne možete da pomislite da su Mesar i njegov drugar politički subjekti, rekao je Vulin za Happy tv.

Da nismo pokazali one fotografije da su kasapi i mesari, danas bi bili njihovu murali: "Pravda za Velju", "Pravda za Marka", rekao je. 

- Ja samo tražim od države da moje dete ide u školu i da se vrati iz te škole bezbedno, i da mi se iz grada vrati živo i zdravo. Ja sam otac, imam dva sina, i nije baš lepo čitati ovakve gadosti. Čitam kako sam vlasnik te kuće u Ritopeku, moja deca će to čuti, pa će pitati. Kad sve prođe jednog dana, kada razbijemo ovu bandu, i kada više ne budem ministar, neko će kad-tad pokušati da nas osveti. Ali to je naša odluka, važnija je Srbija od nas. Istraga će još trajati. Ja sam formirao radnu grupu "Otimač" da bismo razbili ovu mafiju. Pustili smo ih da misle da su zaštićeni. Postoje šefovi i nad njima, rekao je Vulin.

- Aleksandar Vučić je stvorio zemlju kojoj zavide. Uprkos svemu ovome, Srbija će biti još bolja. Vučić kada bi dao Kosovo, ne bi bilo evropske zemlje koja ne bi otvorila vrata. Ja sam bio svedok, znate li kakve su to pretnje u Briselu. Vučić nije popustio! Srbija hoće Vučića i tačka, rekao je Vulin za Happy tv.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar