Izvor: tanjug
26.07.2021 u 13:06
0

Na Batrovcima zaplenjeno 600 grama zlatnog nakita

Carinici u saradnji sa policijom, 24. jula na ulaznoj strani prelaza Batrovci zaplenili su 600 grama zlatnog nakita, vrednog 27.000 evra, koje je državljanin Turske pokušao ilegalno da prenese u neseseru sa kozmetikom.

VAŽNO:

VULIN EKSKLUZIVNO U „DOBRO JUTRO SRBIJO“ OTKRIO PLANOVE BELIVUKA I MILJKOVIĆA: Morali smo da pokažemo one jezive fotografije, i moja deca čitaju o tome – ali SRBIJA JE VAŽNIJA OD VUČIĆA I MENE!

DRECUN SAMO U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Preko lažne priče o genocidu Kurti BRUTALNO NAPADA NAŠ NAROD – svi se boje Srbije koja NIJE na kolenima!

Vojvodina: Nastavlja se projekat ranog otkrivanja raka pluća

Kako je saopštila Uprava carine, detaljnim pregledom automobila „maserati“ francuskih registarskih tablica, u jednoj torbi koja se nalazila u prtljažniku automobila, pronađen je kozmetički nešer pun narukvica i dukata, čija je vrednost procenjena na oko 27.000 evra.

PROČITAJTE JOŠ:

NOVAK DOBIO NEMCA PO ŠESTI PUT: Nastavlja prema teniskom tronu!

NEDIMOVIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: „Tržište traži standardizaciju pakovanja paradajza!“

EKSKLUZIVNO ZA HAPPY TV: OVAKVA JE ATMOSFERA U TOKIJU, naši sportisti su spremni za NOVE POBEDE NA OI

VREMENSKA PROGNOZA ZA PONEDELJAK: Vraćaju se PAKLENE VRUĆINE, ali nas večeras čeka i NAGLA PROMENA!

Protiv osumnjičenog pokrenut je prekršajni postupak pred nadležnim sudom, do čijeg će okončanja pomenuto zlato biti zadržano.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter