15°C

Beograd

Photo: printskrin radio kosovska mitrovica

Izvor: tanjug

POVRATNICI DRAGICI GAŠIĆ OBIJEN STAN U ĐAKOVICI! Ukradena i sigurnosna kamera!

 Dragici Gašić, jedinoj Srpkinji u Ðakovici, obijen je stan, saopštio je Privremeni organ Opštine koji insistira da međunarodni autoriteti hitno preduzmu sve neophodne mere kako bi se taj užasni teror nad nedužnom Srpkinjom zaustavio bez odlaganja.

VAŽNO:

MINISTAR VULIN NAKON SASTANKA SA CIKOTIĆEM: Važno je da se sazna ko je pokušao da ubije predsednika Vučića u Srebrenici!

POVREĐEN SAOBRAĆAJAC U BEOGRADU: Iz kamiona ispala metalna konstrukcija i pala na njega!

KRVAVI PIR KOJI SE I DANAS PAMTI: Ubio devetoro meštana u selu Jabukovac, a nesvestan toga i dalje!

ZAPRETIO DA ĆE OSVETITI BRATA! U krvavoj tuči u Užicu, jednom muškarcu SEKIROM RAZBILI GLAVU!

SUZE RADOSNICE NAŠE ŠAMPIONKE! Himna i zlatna Milica Mandić, ponos Srbije! (VIDEO)

Obijanje njenog stana iz koga su otuđeni kamera, ruter od interneta i nekoliko njenih torbi u funkciji je zastrašivanja i novog progona ove povatnice čije zdravstveno stanje je inače izuzetno loše.

Kako navode, bilo je dovoljno samo dva dana da Dragica Gašić bude van svog stana u Đakovici da bi njene komšije i sugrađani još jednom na najprimitivniji, najbrutalniji i najsramniji način pokazale svoje pravo lice.

"U ime Privremenog organa Opštine Đakovica najoštrije osuđujem najnoviji napad na Dragicu Gašić i njenu imovinu, koji je nažalost logična posledica terora koji nad njom traje od trenutka kada se vratila u svoj grad", naveo je Milenko Jovanović, predsednik Privremenog organa opštine Ðakovica.

Prema njegovim rečima takvo stanje svedoči o odsustvu elementarnih normi ponašanja podrazumevanih za društvo koje pledira da postane civilizovano.

"Užasavajuće je da albanska zajednica u monoetničkoj Đakovici ne haje ni za apele OEBS-a, UNMIK-a, EULEKSA i drugih međunarodnih subjekata na Kosmetu koji su zatražili da se Dragici Gašić omogući uživanje ljudskih i građanskih prava kao i ostalim stanovnicima ove opštine koja se voljom lokalnih nasilnika proglašava zabranjenom za Srbe, što je slučaj koji ukazuje na najgori vid fašizma", naveo je Jovanović.

Privremeni organ Opštine Đakovice izražava zabrinutost uza bezbednost Dragice Gašić, ali sve više i za bezbednost monahinja u đakovičkom manastiru Uspenja Presvete Bogorodice, kojima je kao i Dragici onemogućeno da se bezbedno kreću gradom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar