9°C

Beograd

Photo: youtube/printscreen/digitalci

Izvor: Novosti

SASLUŠANI SVEDOCI: Evo kako teče istraga protiv Save Kneževića

Pred Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu, kako saznaju mediji, saslušani su svi oštećeni i svedoci u postupku koji se vodi protiv Save Kneževića (23).

On je osumnjičen  da se predstavljao kao estetski hirurg i tako obavljao određene intervencije, kojima je, kako se tvrdi, narušeno zdravlje pojedinim osobama koje su mu bili pacijenti.  Sada se čeka da se odbrana izjasni na nalaze veštaka, nakon čega će Tužilaštvo doneti odluku o daljem postupanju. Postoji mogućnost da se traži izvođenje nekih novih dokaza, a ako ne bude takvih predloga, na osnovu onoga što je do sada urađeno, znaće se da li ima dovoljno elemenata za podizanje optužnice ili za odustajanje od krivičnog gonjenja. 

VAŽNO:

UŽIVO! VUČIĆ U SKOPLJU: Mnogi u svetu nisu oduševljeni, ali VOLAN ZA UPRAVLJANJE JE U NAŠIM RUKAMA! (VIDEO)

ADVOKAT ZORA DOBRIČANIN RAZJASNILA NEDOUMICE U SLUČAJU BELIVUKA U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Zvali su me da ih branim - evo zašto sam ODBILA!

TRAGEDIJA U OBRENOVCU: Radnik pao sa skele, preminuo na licu mesta

ZORANA MIHAJLOVIĆ ODGOVORILA NA VAŽNA PITANJA ZA GRAĐANE SAMO U "DOBRO JUTRO SRBIJO": Litijum je zlato 21. veka - svaki korak koji napravimo biće JAVAN! U Srbiji će biti posla za SVE!

Sava Knežević je osumnjičen za krivična dela neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću i teško delo protiv zdravlja ljudi. Zbog sumnje da mu je pomagala, istraga se vodi i protiv njegove majke Danijele (49).

Kako se sumnja, Sava se u neregistrovanoj ordinaciji na Terazijama, od 2. januara prošle do 8. aprila ove godine, za novčanu naknadu bavio pružanjem medicinskih usluga bez odgovarajuće spreme i licence za rad. 

Izvodio je, kako navodi Tužilaštvo, liposukcije, transfere masti, korekcije usana, prikrivajući od pacijenata činjenicu da nije stručno osposobljen za pružanje ovih medicinskih usluga i izvođenje medicinskih zahvata. Nakon toga im je, kako se dalje tvrdi, izdavao medicinske izveštaje sa propisanom terapijom, lekovima bez pečata i sa lažnim brojem licence, za dogovorenu naknadu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar