0°C

Beograd

Bizarno suđenje u Užicu: SILOVANA ŽENA MOLILA SUDIJU DA OSUDI NASILNIKA NA NAJMANJU KAZNU!

Pred većem Višeg suda u Užicu juče je četrdesetdvogodišnji muškarac iz Sevojna osuđen na tri godine zatvora jer je sredinom juna prošle godine silovao svoju poznanicu i komšinicu. To ne bi bilo neobično da se napastvovana žena nije tokom suđenja predomislila i tražila od sudije da pomiluje muškarca koji ju je zlostavljao!

Žrtva silovanja, koja je takođe iz Sevojna, pred sudom je tokom postupka dala izjavu, opisala šta se te noći dogodilo u njenom stanu, ali i tražila da njenog silovatelja osude na najmanju moguću kaznu za to krivično delo, što je sud na kraju i uradio.

Pijan joj upao u stan

Ispričala je i da je te noći naterana na oralni seks sa komšijom i poznanikom s kojim je ranije bila u emotivnoj vezi.
- Sevojničanin je te noći u pripitom stanju, u sitne sate, zakucao na vrata poznanice predstavljajući se kao njen tadašnji ljubavnik. Žena nije htela da otvori, pa je siledžija svom snagom udario na vrata, razvalio ih i upao unutra - objasnio je naš izvor.

Komšinica iz drugog stana, čuvši buku u hodniku, pozvala je policiju, pa je ubrzo u zgradu stigla i patrola. Unutra su zatekli golu vlasnicu stana, a u drugoj sobi i nagog muškarca.

U izjavi policiji i kasnije pred sudom žena je tvrdila da je te noći naterana na oralni seks i da su pre toga imali odnos.
- Siledžija se branio da je ranije nekoliko puta imao odnose sa svojom poznanicom, kao i da je ona te noći dobrovoljno pristala na oralni seks - dodao je naš sagovornik. Kada su ga policajci pitali što se krio u stanu, u drugoj sobi, ispričao je da se uplašio, da je od policije pomislio da je u stan upao tadašnji, aktuelni ljubavnik njegove poznanice.

KURIR

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar