4°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: ALO.rs

OGLASIO SE DIREKTOR "LASTE": Vozači se vraćaju za Srbiju, čekamo izveštaj policije!

Jučerašnji događaji u "Lastinom" autobusu u Nemačkoj neće biti tretirani kao talačka kriza, ali se uhapšeni državljanin Srbije tereti za pokušaj ubistva. Svi su se zapitali šta se dešava sa putnicima, ali i autobusom i vozačima, koji su neko vreme držani kao taoci.

Povodom sinoćnih dešavanja oglasio se i Vladan Sekulić, direktor "Laste", koji je naveo da se vozači koje je Fahrudin K. držao kao taoce, vraćaju za Srbiju.

PROČITAJTE JOŠ:  SASLUŠAN SRBIN KOJI JE DRŽAO TAOCE U AUTOBUSU: Uhapšen sinoć u Nemačkoj - pretio putnicima da će ih pobiti

- Ne možemo da kažemo ništa više od onog što je objavljeno jer i mi čekamo zvaničan izveštaj od nemačke policije. Sve je u najboljem redu, vozači su na putu ka Srbiji. Mi ne znamo šta se tačno dogodilo, čekamo da vozači dođu i da obavimo razgovor sa njima - poručio je direktor.

Da podsetimo, državljanin Srbije uhapšen je sinoć zbog sumnje da je fizički napao nekoliko putnika, a potom pretio da će sve da pobije.

PROČITAJTE JOŠ:  Radnik Ziđina povređen dok je bušio ispod dalekovoda: UDAR STRUJE NAPONA 110.000 VOLTI!

Putnici su istrčali iz autobusa, a on je ostao sa vozačima. Po dolasku policije savladan je i uhapšen, a noćas je i saslušan u policiji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad