Izvor: ALO.rs
25.09.2021 u 18:35
0

SAHRANJENA PORODILJA KOJA JE UMRLA OD KORONE!

Na novom Pazarskom groblju u Pirotu, u prisustvu rodbine i mnogobrojnih prijatelja, sahranjena je porodilja stara 24 godine koja je pre tri dana u niškom UKC na svet donela žensku bebu, da bi juče ujutro usled naglog pogoršanja zdravstvenog stanja izazvanog posledicama kovid 19, nažalost preminula.

PROČITAJTE JOŠ: TRAGEDIJA: Poginuo moticiklista kod Topole!

Iza nje su ostali suprug, tek rođena beba, koja nija pozitivna na koronu, majka, otac i drugi bliski koji još uvek ne mogu da poveruju u nesreću koja ih je snašla.

PROČITAJTE JOŠ: POTRESNA ISPOVEST DEDE POVREĐENE DEVOJČICE U ZEMUNU: Daće bog da se oporavi!

Ona je u Pirotu bila često viđena u porodičnom kafiću, na početku takozvanog Veznog takta, bila je uvek raspoložena, vedra i spremna na razgovor sa mnogima.

Mnogi je znaju i kao studenta niškog Ekonomskog fakulteta.

PROČITAJTE JOŠ: TRAGEDIJA NA PUTU VALJEVO-ŠABAC: Ženu pokosio automobil dok je prelazila put

Iz pirotske Bolnice je u Niš dopremljena bez ikakvih ginekoloških problema, a porođaj u devetom mesecu u niškom UKC  je urađen carskim rezom, kako bi se smanjio pritisak na unutrašnje organe.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter