4°C

Beograd

POŽAR NA VIDIKOVAČKOM VENCU: Jedna osoba se nagutala dima!

Jedan muškarac nagutao se dima u požaru, koji je izbio jutros pošto se zapalila veš mašina u stanu u ulici Vidikovački venac u Beogradu, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Ekipa Hitne pomoć još se nalazi u zgradi u Vidikovačkom vencu broj 100, gde je izbio požar nešto pre sedam časova. U Beogradu su noćas povređene još četiri osobe.


Vlasnik automobila, koji se zapalio noćas oko jedan sat posle ponoći na Autokomandi, zadobio je lakše opekekotine po rukama, pa je prevezen u Urgentni centar. U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u 00.34 časova u ulici Vojvode Milenka, kod broja 48, lakše su povređena dva muškarca, starosti od 29 i 39 godina, kao i jedna žena (53), i prevezeni u Urgentni centar.

Hitna pomoć protekle noći intervenisala je 89 puta, od kojih sedam na javnom mestu, a od hroničnih bolesnika najviše su se javljali astmatičari i hipertoničari.

U Beogradu su se juče dogodile tri saobraćajne nesreće, u kojima je bilo samo lakše povređenih, a Hitna pomoć je intervenisala 118 puta, od kojih 29 na javnom mestu, dodala je Macura.

Tanjug
Foto:Twitter/M2aja

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar