Izvor: ALO.rs
15.10.2021 u 15:49
0

TUGA U JAGODINI KOJA SLAMA I KAMENO SRCE: Dejan za 8 dana ostao bez OBA roditelja, a na kraju je i on IZGUBIO BITKU OD KORONE!

Dejan J. (52) iz Jagodine zbog posledica zaražavanja kovidom završio je u bolnici baš na svoj rođendan 6. septembra. Dva dana nakon toga umro mu je otac M. J. od infarkta, koji je takođe bio pozitivan.

Nakon toga u bolnicu je smeštena majka V. J. koja je preminula 16. septembra, a Dejan J. je borbu sa kovidom izgubio pre dva dana – 12. oktobra.

Kako priča prijatelj koji je poznavao Dejana, sve se odigralo brzo, a kako se činilo preminulom Dejanu, uprkos teškim naporima, verovao je da će se barem on izvući.

PROČITAJTE JOŠ: KORONA PRESEK: Najnoviji podaci o epidemiološkoj situaciji u Srbiji

„Kuća se zatvorila za kratko vreme, to je tako strašno. On je radio kao portir, a ranije kao konobar, u Jagodini ga svi poznajemo. Na društvenim mrežama opraštao se najpre od oca, pa zatim od majke… Dopisivali smo se, slao mi je fotografije dok je bio na kiseoniku. Govorio je kako je strašno sve što se desilo, ali mu se činilo da će uspeti da pobedi koronu“, priča prijatelj preminulog Dejana iz Jagodine.

Koliko je korona surova pokazuje to da u jednom momentu može u bolnicu „smestiti“ čitavu porodicu. Takođe, nije važno ni ko koliko ima godina ni da li je zdrav, već je u pitanju individualna bolest, sa kojom se igra „jedan na jedan“.

PROČITAJTE JOŠ:  SRPSKA MONIKA BELUČI o borbi sa koronom u 9. mesecu trudnoće: Zahvaljujući vakcini mi je ovako

„On je bio toliko pedantan, pažljiv, odmeren. Pisao mi je i nadao se da će izaći iz bolnice. Kaže da nije znao da mu je majka umrla, a umrla je na spratu iznad njegovog. Ispričao mi je da je smrt majke saznao kada su počeli da ga zovu da izjave saučešće. Tužno nam je svima. Zašto se sudbina poigrala sa njima, nije nam jasno. Znam da ima brata koji živi u inostranstvu, koliko znam on je došao sada tu. Tužno je jako“, priča .

Kako je potvrdio prijatelj, sahrana Dejana J. zakazana je za petak.

„Pisao je da ga boli to što je za osam dana izgubio roditelje, ali da će on nastaviti da se bori. Govorio je, ‘ma dobro sam ja, ide na bolje’. Dogovarali smo se kada izađe da ćemo ići zajedno da popijemo kafu, da porazgovaramo o svemu što se dogodilo, ali nije izdržao. Tužna priča jedne porodice“, završava priču njegov prijatelj.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter