Izvor: tanjug
16.10.2021 u 11:25
0

TROJICA VOZILA POD DEJSTVOM ALKOHOLA I DROGE! Policiji pune ruke posla!

Pripadnici saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu isključili su noćas iz saobraćaja tri vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, psihoaktivnih supstanci, bez vozačke dozvole, a jedan priveden po nalogu za izdržavanje zatvorske kazne.

Oko ponoći u Cara Dušana policija je zaustavila je vozilo, kojim je upravljao 40.godišnji muškarac i droga testom utvrdila da je vozio pod dejstvom kokaina i kanabisa, kao i da je vozio bez vozačke dozvole, saopštio je MUP. 

PROČITAJTE JOŠ:  HRKALOVIĆEVA SPROVEDENA U OKRUŽNI ZATVOR: Određen dvonedeljni karantin zbog korone

On je doveden u službene prostorije i protiv njega će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Oko dva časa, saobraćajna policija u Karađorđevoj ulici isljučili su iz saobraćaja 26.goodišnjeg muškarca, za kojim je bila raspisana poternica.

Alkotestiranjem vozača utvrđeno je prisustvo 0,77 promila alkohola u krvi, dok je droga test pokazao da je pozitivan na kanabis. Vozač je doveden u službene prostorije i po nalogu upućen na zadržavanje zatvorske kazne.

PROČITAJTE JOŠ:  TRAGEDIJA NA PALILULI: Muškarac nastradao u požaru

Sat kasnije, policija je zaustavila 20.godišnjeg vozača automobila marke „opel korsa“ i droga testom je utvrdila da je upravljao vozilom pod dejstvom kanabisa.

Vozač je zadržan u službenim prostorijama i protiv njega će biti podneta odgovarajuća prekršajna prijava.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter