2°C

Beograd

Photo: Pixabay.com

Izvor: Telegraf

Osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić progovorio u zatvoru? Pala još dva muškarca

Golden Rose ad

Niška policija uhapsila je dvojicu muškaraca koji su uz velike mere obezbeđenja sprovedena u sedište niške Policijske uprave, danas u 17.10 časova. Istovremeno, pred nišku policiju šlep kamion Parking servisa, dovezao je i džip "porše kajen" aleksinačkih registarskih oznaka, zbog čega su građani, pred čijim očima se odigrala dramatična scena sprovođenja uhapšenih, pomislili da je u pitanju akcija koja je u vezi sa rasvetljavanjem slučaja u Moravcu, iako potvrde zvaničnih organa još nema. U pitanju su saizvršioci zločina u Moravcu. Nakon izjave koju je Goran Džonić dao u policiji, uhapšena su još dvojica muškaraca iz Niša.

PROČITAJTE JOŠ: TUKAO DETE DO SMRTI JER JE PLAKALO: Stigla ga kazna!

Zabeležen je dolazak policijske marice sa rotacionim svetlima i sirenom pred sedište niške policije gde je prethodno zaustavljen saobraćaj u bočnim ulicama. Sa rukama vezanim lisicama iza leđa, dvojica pripadnika interventne jedinice prvo su sprovela jednog muškarca, bukvalno utrčavajući sa njim u zgradu policije, a nakon nekoliko trenutaka i drugog, vidno krupnije građe, po istom scenariju, sa rukama vezanim na leđima.

Sprovođenje uhapšenih jedan policajac beležio je kamerom. Pred zgradu niške policije, ubrzo je dovezen i luksuzni “poršeov” džip, u pratnji inspektora kriminalističke policije u civilu koji su na sebi imali pancire i pištolje na opasačima, što znači da su prethodno učestvovali u akciji hapšenja

Dvojica muškaraca uhapšeni su oko 17 časova u Ulici Kosovke devojke u niškom naselju Pantelej, u planiranoj akciji policije.

PROČITAJTE JOŠ: Progovorila ŽENA Džonića: O monstruoznom zločinu za koji je optužen izustila je SAMO JEDNU rečenicu

- Oni su ušli u Kosovke devojke kod Pantelejske crkve i krenuli prema Pantelejskoj ulici, kada su ih, posle nekoliko stotina metara, zaskočili policajci. Očigledno su ih čekali na tom mestu jer ko uđe u Kosovke devojke, ne može ni levo ni desno, a tu je uvek gužva, tako da nema bežanja. Inspektori u civilu sa pancirima i policajci u punoj opremi, istrčali su za nekoliko sekundi i savladali dvojicu muškaraca. Sve se završilo brzo, džip je posle toga odmah zakačen za vozilo Parking servisa i odšlepan, kaže jedan od očevidaca.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad