-2°C

Beograd

Photo: Pixabay.com

Izvor: Objektiv

Otkrivena ISTINA o poslovima kojima se bavio ubijeni Đokić

Ko je sve i zbog čega učestvovao u likvidaciji tročlane porodice Đokić? Kakva je uloga sinova uhapšenog Gorana Džonića, brata od tetke ubijenog vlasnika menjačnice? Kakvu ulogu su u ovom gnusnom zločinu igrali braća Milošević, koji su uhapšeni u petak? Saznajemo sve više odgovora na sva ova pitanja, delimično i zbog toga što su meštani sela Moravac konačno počeli da otkrivaju sve što znaju.

Fokus policije je, kako saznajemo, pronalaženje sveske Đokićevih dužnika.

PROČITAJTE JOŠ: MEŠTANI I DALJE U ŠOKU ZBOG UBISTVA ĐOKIĆA: Moravčani su ogorčeni činjenicom da je zloupotrebio bratovljevo poverenje

‒ To je dokaz od krucijalne važnosti. Spiskovi koji su pronađeni nisu relevantni jer su stari i oni ne otkrivaju bilo kakvu povezanost sa ubicama – govore nam izvori iz Moravca.

Iako o tome gotovo da niko iz Moravca ne želi da govori, izvoriz Aleksinca otkriva da je Goran Đokić zaista davao pare na kamatu.

PROČITAJTE JOŠ: STRAVIČAN PRIZOR U RAKOVICI: Obešen muškarac visi sa drveta

‒ Tek nakon njegovog ubistva ljudi su počeli o tome malo slobodnije da govore. Nemoguće je raditi pošteno, a imati toliki novac. Znam čak i da je menjao novac po povoljnijem kursu pojedinim vlasnicima firmi, ali i nekima koji drže benzinske pume. Radio je to na crno, da bi izbegli plaćanje poreza. Pozajmljivao je i velike količine novca, uz kamatu između 20 i 30 odsto. Bio je jako precizan u tom poslu – tvrdi sagovornik  iz Aleksinca.

U toku je i potraga za pištoljem koji je Đokić imao. U njegovom stanu u Aleksincu pronađena je futrola i municija, ali ne i sam revolver.

‒ Po gradu se sve više govorka da je to oružje Goran stalno nosio sa sobom. Plašio se za svoju bezbednost, pa logično zvuči da ga je imao kod sebe i u noći kada je ubijen – otkriva nam komšija Đokića iz Aleksinca koji je insistirao na anonimnosti.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad