3°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: informer

MAJKA OSUMNJIČENE BRAĆE ZA UBISTVO ĐOKIĆA: Sve su to laži i klevete, mi smo pošteni - a OVO JE PRAVA ISTINA!

Golden Rose ad

Milijana Đorđević, majka braće Konstadina i Konstantina Miloševića, poznatijih kao braća "Jojke", koji se dovode u vezu sa ubistvom porodice Đokić u ataru sela Moravac, kaže za medije da njeni sinovi, iako žive u istom mestu, nisu poznavali optuženog Džonića, kao ni njegove sinove Milana i Stefana

- Sve su to laži i klevete, mi smo jedna časna i poštena porodica. Moji sinovi ne poznaju tu porodicu sa kojom ih povezuju, nikada ih nisu ni sreli, ni videli, ne znaju ni ko su ni šta rade - kaže Milijana i dodaje da su priče o vili koju imaju neistine, te da su u tu kuću ulagale 4 generacije. 

PROČITAJTE JOŠ: GORAN DŽONIĆ JE SVALIO KRIVICU NA BRAĆU MILOŠEVIĆ: Ovo je jedan od njegovih iskaza

- Te priče o nekakvoj vili u Moravcu, sve su to neistine. U tu kuću je ulagalo četiri generacije, četiri generacije su to stvarale. Dvadeset godina sam držala prodavnicu u Moravcu, davala sam svima na veresiju, činila, i ovako da mi se vraća - priča uznemirena majka Konstadina i Konstantina Miloševića. Kako kaže, ona je bila u Srbiji, sa sinovima, u vreme kada se zločin dogodio. 

- Ja sam sa sinovima od 16. septembra do 2. oktobra, došla sam u Srbiju jer mi je majka stara. To što se dogodilo, to su njihove stvari, mi sa tim nemamo veze. Mi smo poštena porodica, domoroci. Džonići su doseljenici. Ja ih znam iz viđenja jer sam 20 godina živela u Moravcu, sada živim u inostranstvu sa suprugom - završava potresena majka. 

Podsetimo, Đokići su kidnapovani, ubijeni i spaljeni između 26. i 27. septembra.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad