27°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: kurir

OGLASIO SE ADVOKAT BRAĆE JOJKE: Moji klijenti su prošli poligraf - evo šta su rekli!

Advokat Mladen Magdelinić koji zastupa braću Milošević, koji se nalaze u pritvoru zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu porodice Đokić, kaže da su njegovi klijenti prošli poligraf, te da nisu imali nikakve veze sa ubijenim vlasnikom menjačnice, kao i da ne poznaju Gorana Džonića koji je prvi uhapšen zbog ubistva.

Da podsetimo, braća Kostantin i Kostadin, poznati kao Jojke, uhapšeni su nakon Džonića, koji tvrdi da su oni njega primorali da ubije svog brata od tetke Gorana, njegovu suprugu Gordanu i ćerku Lidiju.

PROČITAJTE JOŠ: OVO JE ČOVEK ZA KOJIM JE RASPISANA POTERNICA ZBOG UBISTVA ĐOKIĆA! Vozio ubice u sudbonosnoj noći, a evo i čiji je PRIJATELJ!

- Šokiran sam zbog određivanja pritvora mojim branjenicima, obzirom da nisam video da postoje dokazi protiv njih. Braća Milošević su prošla poligrafsko testiranje, ispitani su još pre 15 dana, kada i većina meštana sela Moravac, uredno su se odazvali na poziv policije i to ispitivanje nije pokazalo da ima indicija da su učestvovali u zločinu. Ispada da njih samo iskazom tereti uhapšeni Džonić - tvrdi advokat Magdelinić.

PROČITAJTE JOŠ: DŽONIĆEVI ISKAZI OTEŽAVAJU POSAO POLICIJI: Izjave su nelogične

Kako kaže, Kostantin i Kostadin ne poznaju Gorana Džonića, a nisu znali ni pokojnog Gorana Đokića. - Oni nisu bili ni u kakvom poslovnom odnosu sa Đokićem, niti su pozajmljivali novac od njega. Reč je o momcima koji su iz jako dobro situirane porodice, roditelji su im obezbeđeni, oni nemaju finansijske probleme, imaju posao od koga lepo zarađuju - kaže sagovornik koji dodaje da njegovi klijenti jesu hapšeni u inostranstvu, ali da se u Srbiji nisu bavili kriminalom. Podsetimo, u iskazu datom u tužilaštvu, Džonić je braću Milošević optužio i da su pucali u Đokiće.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar