10°C

Beograd

DRAMA U IZBEGLIČKOM KAMPU: Indijac kidnapovan i mučen u Srbiji, policija ga oslobodila! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Indijac star 22 godine kidnapovan je u Srbiji, mučen je i njegovoj porodici je tražen otkup pre intervencije indijske šefice diplomatije i srpskih vlasti.

Kako je objavila ministarka za spoljne poslove Indije Sušma Svaraj, mladić Vinaj Mahadžan je nakon brze reakcije pronađen i "srpske vlasti su ga odvele na sigurno".

Priča je objavljena u indijskim medijima i na zvaničnom nalogu na Tviteru ministarke Svaraj, koja je reagovala na poruke na društvenoj mreži čoveka koji je zatražio pomoć.

Korisnik Tvitera @rajivsharma103 je u poruci upućenoj ministarki objavio i video-snimak, na kome se vidi izmučen čovek bez gornjeg dela odeće, vezan za stolicu, a u kadru se vidi i druga osoba koja ga udara po telu i viče na njega.

Scena se navodno odvija u nekom "izbegličkom kampu" u Srbiji, a mladić je namamljen preko "agenta koji mu je ponudio posao".

U tvitovima se navodi da se agent predstavio kao Satinder Sing, alijas "Džek", na Kipru i da je "obmanuo i Vinaja i njegove roditelje".

Ministarka je navela da je informacije o rešenom slučaju dobila od ambasadora u Beogradu, a zatražila je i "oštru kaznu za agenta" i intervenciju načelnika za zaštitu emigranata.

b92.net
Foto: twitter/printscreen

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar