-2°C

Beograd

UHAPŠEN PEDOFIL U INĐIJI: Koristio lažne profile na Fejsbuku kako bi namamio decu!

Policija u Inđiji uhapsila je J.P. zbog osnova sumnje da je koristeći lažne profile "Drinko Drinko", "Mali Meda" i "Drinko Janko" putem društvene mreže stupio u kontakt sa maloletnom osobom, nudeći joj novac u zamenu za seksualne usluge.

J.P. (46) je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo iskorišćavanje računarske mreže ili komunikacije drugim tehničkim sredstvima za izvršenje krivičnog dela protiv polne slobode prema maloletnom licu, u vezi krivičnog dela posredovanje u vršenju prostitucije.

Po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti doveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Beogradu - posebno odeljenje za borbu protiv visoko-tehnološkog kriminala, saopštila je Policijska uprava Sremska Mitrovica.

S obzirom da se sumnja da ima još oštećenih ovim krivičnim delom, policija ih poziva da se jave Odeljenju za suzbijanje visokotehnološkog kriminaliteta Ministarstva unutrašnjih poslova na telefonski broj 011/2743-927, dodaje se u saopštenju.

Izvor:Tanjug.rs
Foto:Pixabay

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar