Izvor: Happy BSC
24.11.2021 u 09:42
0

VOZIO POD KOKAINOM! Drogiran jurcao bez dozvole

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije isključili su iz saobraćaja dvadesetjednogodišnjeg muškarca koji je upravljao automobilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, brzinom većom od dozvoljene i bez vozačke dozvole.

Saobraćajna policija je noćas oko sat posle ponoći na auto-putu Beograd-Niš na teritoriji Voždovca presretačem zaustavila automobil marke „opel korsa“ kojim je dvadesetjednogodišnjak upravljao brzinom od 119,3 kilometra na čas, na delu puta gde je ograničenje brzine 80 kilometara na čas.

Droga testom utvrđeno je da je pozitivan na kokain, a daljom kontrolom i da kod sebe nije imao vozačku dozvolu, kao i da je vozio posle 23 časa, iako mu je to zabranjeno jer ima probnu vozačku dozvolu.

Dvadesetjednogodišnjak je zadržan u službenim prostorijama policije i protiv njega će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter