23°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: Happy BSC

"KO JE U PRAVU?" EKSKLUZIVNO VEČERAS U 21.30- Oči u oči, bivši osuđenik Dušan Dunđer i upravnik zatvora Trivun Ivković! (VIDEO)

Ne propustite premijeru nove epizode emisije KO JE U PRAVU? na televiziji Happy od 21.30 časova , koja će pomeriti sve granice!

Večeras, milioni čekaju da vide ishod velike debate, prvi put, oči u oči osuđenik Dušan Dunđer i upravnik zatvora Trivun Ivković!

Neposredno pre hapšenja, Trivun Ivković, bivši upravnik zatvora, pred kamerama Hepi televizije pričao je istinu o surovim događajima kazamata u Sremskoj Mitrovici, kao i ko je iz vrha urgirao da pojedini robijaši dobiju drugačije uslove!

Ove dve suprotstavljene strane su iznele svoje stavove po pitanju pravednosti tretmana zatvorenika u kazneno popravnim institucijama. Ovaj slučaj vrlo je specifičan jer je Dušan Dunđer  radio u Državnoj bezbednosti pre nego što je osuđen za ubistvo. 

Kako se dogodilo da jedan zatvorenik bude iznad Uprave i zašto su batine i samica bile obavezne? Oči u oči, osuđenik i upravnik, o sukobu koji traje godinama…

Budite uz TV Happy, jer Srbiju zanima: KO JE U PRAVU?   

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/channel/UCh1-xopKMTD73yhkDkur3Rw

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar