33°C

Beograd

Photo: Pixabay

Izvor: Novosti

UHAPŠEN MONSTRUM IZ OKOLINE ŠAPCA: Sumnja se da je obljubio devojčicu

Policija u Šapcu danas je, uz saglasnost Višeg javnog tužilaštva u tom gradu odredila policijsko zadržavanje do 48 časova meštaninu Glušaca, sela kod Bogatića, D. S. (62) osumnjičenom za obljubu deteta. 

Prema rečima tužioca Zorana Obradovića, sumnja se da je osumnjičeni učinio krivično delo obljuba nad detetom, prenose mediji. 

U cilju zaštite devojčice, njenog integriteta i dostojanstva nije moguće saopštiti više detalja. 

- Izvesno je da smo, zajedno sa policijom, ovom događaju posvetili maksimalnu pažnju i sve će biti sveobuhvatno, detaljano, stručno i profesionalno sagledano, kako bi događaj bio rasvetljen sa svih strana - rekao je tužilac Obradović. 

Uz izjavu devojčice slede i izjave eventualnih svedoka, kao i niz veštačenja koja će biti sprovedena i zašto će biti angažovani vrhunski stručnjaci. 

Po isteku policijskog zadržavanja, osumnjičeni će biti priveden dežurnom tužiocu, koji će da odluči da li će za njega da zatraži pritvor od sudije za predhodni postupak Višeg suda u Šapcu. 

Na "meti" osumnjičenog bila je devojčica koja sada ima 16 godina. Obljuba se dogodila ranije, a slučaj je sada prijavljen. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar