33°C

Beograd

Photo: Pixabay

Izvor: Novosti

TUŽILAŠTVO: U autobusu nije bilo Srba

U Blizini Glođana večeras je iz kalašnjikova pucano na autobus, a Hitna pomoć i Tužilaštvo iz Peći potvrdili su da su poginule tri osobe.

Mediji su prethodno preneli da je poginulih četvoro. Povređeni su prevezeni u bolnice u Peći i u Dečanima.

Na licu mesta su preminuli vozač i kondukter autobusa, kao i dve mlađe osobe, 2003. i 2004. godište. Nezvanično, jedan od njih je sedamnaestogodišnji dečak, prenose mediji. 

Takođe, prema nezvaničnim informacijama u autobusu nije bilo Srba.

Bolnica u Peći je potvrdila da su poginula dva studenta i vozač autobusa. U bolnici su rekli da broj povređenih nije poznat, a prema nekim izvorima dve osobe su u kritičnom stanju.

Iz policije je potvrđeno da je nekoliko maskiranih osoba napalo autobus, da je ubijen vozač i da je nekoliko učenika ranjeno.

Autobus je saobraćao od Dečana do Glođana, a do pucnjave je došlo oko 19 časova.

Seljman Beriša iz Centra porodične medicine u Dečanima potvrdio je smrt tri osobe. On je naveo da je trima osobama oko 19.35 ukazana prva pomoć i da su upućene u Peć.

- Oko 19.45 dežurni lekar je izašao na lice mesta gde je potvrđena smrt vozača autobusa i dvoje studenata iz Glođana. U ovom trenutku dvoje povređenih su u bolnici u Peći i jedan u Dečanima. Nemamo drugih informacija - rekao je Beriša. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar