32°C

Beograd

Photo: Pixabay.com

Izvor: kurir

UMESTO SVADBE ZATVOR: Nikola(30) osuđen na godinu dana zatvora

Na osnovu sporazuma o pirznaju krivice, koji je sklopio sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu pred Prvim sudom je na godinu dana zatvora osuđen Nikola Č. (30), zbog protivpravnog lišenja slobode.

On je, kako se svojevremeno saopšteno, 28. septembra, u popodnevnim satima, u blizini Tržnog centra "Beo šoping centar" u Ulici Vojislava Ilića, na silu, nakon svađe, u vozilo ugurao svoju devojku M. A. (29). Tužilaštvo je tada navelo da ju je na silu smestio na mesto suvozača, a zatim zaključao vozilo, sprečavajući je tako da izađe napolje. Devojka je sve vreme tražila da je pusti, ali se on oglušio o njene zahteve i krenuo prema Kruševcu.

Policiji su ceo slučaj prijavili prolaznici, koji su nadležne obavestili o kojem je vozilu reč i kuda su se odvezli. Nešto kasnije, vozilo je locirano u Jagodini, gde je Nikola Č. uhapšen.

NJih dvoje su, navodno, pre nemilog događaja, već bili u policiji zbog svađe oko zajedničkog života i fotografije drugog momka u devojčinom telefonu. Po prijavi građana su privedeni u stanicu, gde su saslušani, ali je devojka nadležnima rekla da neće krivično da goni Nikolu, pa su pušteni.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar