23°C

Beograd

Photo: facebook goran džonić

Izvor: informer

NOVI MOMENTI: Ko je rođak kome je Goran Džonić vratio dug?

Goran Džonić, koji je osumnjičen da je u noći između 26. i 27. septembra u selu Moravac kod Aleksinca ubio svog brata od tetke Gorana Đokića(57), njegovu suprugu Gordanu (56) i ćerku Lidiju(25), navodno je deo novca uzeo nakon ubistva vratio jednom rođaku. Međutim, taj čovek i dalje nije saslušan. 

Džonić, koji je nakon ubistva spalio tela rođaka, iz njihovog automobila je odneo veću količinu novca. Jedan deo nađen je u dvorištu kuće njegovog sina, drugi u usisivaču, a deo koji nedostaje, osumnjičeni za trostruku likvidaciju navodno je iskoristio da vratio dug od 8.000 evra.

Prema nezvaničnim informacijama, u pitanju je Džonićev rođak koji navodno živi u inostranstvu i koji bi, kako se pretpostavlja, trebalo da bude saslušan.

- Istraga u ovom slučaju nije završena, biće još veštačenja, ali i saslušanja svedoka. Podsetimo, još uvek nije ispitan Džonićev rođak, kome je on, navodno, posle ubistva Đokića vratio poveći dug - naveo je izvor.

Upravo je vraćanje veće sume novca bilo jedan od tragova koji je policiju odveo do osumnjičenog, koji se trenutno nalazi u pritvoru.

Pored Gorana Džonića, u pritvoru se zbog ovog zločina nalaze i njegovi sinovi, kao i braća iz Moravca K.M. i A.M. poznatiji kao Jojke.

Džonić je za otmicu i ubistvo porodice Đokić na početku upravo optužio braću Jojke. On je rekao da su ga "ucenili i primorali na saučesništvo u zločinu", ali su kasnija saslušanja i njegovi protivrečni iskazi pokazali da je, po svemu sudeći, on jedini počinilac 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar