Izvor: informer
03.12.2021 u 19:38
0

PRVO JE SEBI SEKAO PRSTE, A ONDA SE USTREMIO NA MOJE DETE: Jeziv incident u gradskom prevozu u Beogradu

Nesvakidašnji incident dogodio se u gradskom prevozu u Beogradu kada je nepoznati muškarac prvo počeo da seče sebi prste, a onda potegao nož ka dečaku koji je sedeo preko puta njega. 

– Sin se vraćao s treninga, bilo je oko 21 sat. U minibus je ušao muškarac srednjih godina. Bio je vidno alkoholisan i seo je prekoputa deteta u zadnjem delu minibusa, gde jedino postoje sedišta koja su jedna naspram drugih. Sa sobom je imao neku flašu sa alkoholom. Nešto je pevao, a onda je u jednom trenutku izvukao švajcarski nož i počeo da se seče po prstima. Nije napravio ozbiljne posekotine, ali mu je išla krv… Potom se nagnuo i taj isti nož približio mom detetu na 10-15 santimetra od lica, gledajući prodorno u njega – priča dečakova majka M. M. (42).

Žena dodaje da niko u minibusu nije reagovao, osim jedne žene, koja je detetu pokazala očima da se skloni i izađe.

– Dete je počelo da plače čim je izašlo iz prevoza. Mislio je da će ga ovaj povrediti. To veče uopšte nije spavao. Bio je uplašen i samo je ponavljao: „Šta ako ga ponovo sretnem?“ – priča majka, koja je slučaj prijavila policiji na Voždovcu gde joj je, kaže, obećano da će biti pregledani snimci s kamere u minibusu.

Inače, informacija o ovom događaju je objavljena i na Fejsbuk grupi „Moje naselje“, gde je nekoliko ljudi u komentarima tvrdilo da se u naselju Vojvode Vlahovića već neko vreme dešava da u prevoz ulazi alkoholisani muškarac koji preti ljudima.

Policija je preduzela radnje na identifikaciji muškarca iz minibusa, nakon čega će u konsultaciji sa tužiocem, utvrditi ima li elemenata krivičnog dela.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter