18°C

Beograd

Photo: Pixabay.com

Izvor: Novosti

POZNATO STANJE ŽENE KOJU JE IZBO BIVŠI MUŽ: I dalje životno ugrožena

S. V. (29), koju je u subotu ujutro nožem napao muškarac u hodniku Dečjeg dispanzera u Leskovcu, svesna je i komunikativna. Ipak, kako je rečeno u u KC Niš, i dalje je životno ugrožena.

Pacijentkinja je svesna, orijentisana, komunikativna, hemodinamski stabilizovana. Ipak, s obzirom na težinu povreda, i dalje je životno ugrožena. U ovom trenutku je u stabilnog opšteg stanja - rečeno nam je u Kliničkom centru Niš.

- Imala je povrede po čitavom telu, počevši od glave, pa do nosa, ušiju, grdnog koša, stomaka i na ekstremitetima. Jedna od tih povreda je bila teža, u predelu grudnog koša - rekao je juče specijalista urgentne medicine u Opštoj bolnici Leskovac Dragan Marinković.

Dežurni lekar u Dečjem dispanzeru u Leskovcu Dragan Stojanović ispričao je da je bio u ordinaciji oko 8:30, kada se, kako je naveo, čuo vrisak.

Sestra me je pozvala, u hodniku je bila povređena žena. Pružili smo prvu pomoć i pozvali Hitnu pomoć, koja stigla za oko pet minuta, kao i policija - rekao je Stojanović.

On je naglasio da je žena imala jako krvarenje iz levog uha, kao i ubodnu ranu u predelu stomaka i posekotinu na levoj strani lica. Na pitanje da li je video napadača, odgovorio je da nije.

- Kada smo sestra i ja izašli iz ordinacije, on nije bio tu - rekao je Stojanović i dodao da su u hodniku bila dva dečaka, kojima je ranjena žena maćeha.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar