28°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: Telegraf

SUMNJA SE NA SAMOUBISTVO: Pritvorenik pronađen mrtav u Prizrenu

Telo muškarca pronađeno je u pritvorskom centru u Prizrenu,   sumnja se da je izvršio samoubistvo na prozoru kupatila sobe u kojoj je bio pritvoren, saopšteno je iz službe za obezbeđivanje kazneno-popravnih objekata.

Ubio se pritvorenik F. I., rođen 1987. godine, navodi se u saopštenju i dodaje da su u vezi sa tim slučajem suspendovani odgovorni službenici i da su obavešteni policija i tužilac.

Zatvorska služba je započela proceduralnu i administrativnu istragu, a formirana je i Administrativna istražna komisija, koja će sačiniti završni administrativni izveštaj.

- Obezbeđenje i medicinsko osoblje centra je hitno intervenisalo, ali uprkos naporima na reanimaciji, nisu uspeli da osobu vrate u život -  navodi se u saopštenju.

Tvrdi se da je F. I. imao zdravstvene tegobe psihičke prirode, da je mentalno ometen u razvoju, zbog čega se kontinuirano lečio kod zatvorskog lekara, psihijatra i psihologa.

Telo protvorenika poslato je na obdukciju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar