4°C

Beograd

Photo: pixabay

Izvor: kurir

POTRESNA ISPOVEST MAJKE: Dvojica maloletnih dečaka od nepunih 16 godina pretukli su mog sina i slomili mu ruku(FOTO)

Dvojica maloletnih dečaka od nepunih 16 godina pretukli su mog sina i slomili mu ruku. Iz čista mira su mi napali dete na ulici, udarali ga bokserom po glavi, šutirali u stomak, pa gurnuli u jarak, priča za Kurir prestrašena majka, čije podatke nećemo otkrivati radi zaštite deteta i porodice.- Dete je šetalo s jednom devojčicom. Prišla su im ta dvojica i pitala ga: "Zašto se ku*čiš?" Zbunjeno i uplašeno im je rekao da se normalno ponaša. Tada ga je jedan oborio i seo mu na stomak, a drugi ga je udarao u glavu. Sin je došao kući pretučen i istraumiran. Otišli smo u Hitnu pomoć, lekari su obavestili policiju i dali smo izjavu.

Majka kaže da su sinu prethodno ti dečaci slali preteće poruke na društvenim mrežama i pisali kako će ga samleti kao mleveno meso. - Čim mi je pokazao poruke, prijavili smo policiji. A onda su ga pretukli. Tada mu je polomljen telefon i poruke više nemamo.

Ona tvrdi da oni svake nedelje maltretiraju i tuku neko dete samo zbog toga što ima dobre patike ili šeta ulicom.
- Znam mnoge majke čiju decu su pretukli ili maltretirali. Slučaj smo prijavili i centru za socijalni rad u našem mestu, iz koga su nam rekli da će ove nedelje preduzeti mere u dogovoru s policijom s obzirom na to da su u pitanju maloletnici. Sad čujem i da prete mojoj deci da će ih izbosti nožem. Ne znam kome više da se obratim.

U policijskoj stanici su rekli da ne mogu da govore i da pitanja pošaljemo Policijskoj upravi Novi Sad, ali do zaključenja broja nismo dobili odgovore. Na broj centra za socijalni rad niko se nije javljao.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar
Golden Rose ad