34°C

Beograd

Photo: facebook, printskrin, Goran Dzonic

Izvor: kurir

STRAŽARI RAZOTKRILI DŽONIĆEV TAJNI PLAN! Videli da drži OVO u ruci - planirao da NAMESTI suđenje?!

Goran Džonić, koji je osumnjičen za ubistvo porodice Đokić navodno je pokušao da komunicira sa svojim sinovima, koji su takođe u pritvoru!

Ovaj plan osujetili su stražari koji su primetili da Džonić drži nešto u ruci.

Navodno, reč je bila o ceduljici na kojoj je od sinova tražio da usaglase odbranu.

- Goran je, kao i svakog dana, izašao u šetnju kad je stražar primetio da nešto skriva. Goran je ruku sa zatvorenom šakom gurao u džep i kad mu je stražar rekao da je izvadi, on ga je pitao: "O čemu se radi, valjda mogu da držim ruku u džepu. Stražar mu je rekao da se odmah zaustavi i pretresao ga je. Našao mu je hemijskom olovkom ispisanu cedulju koju mu je odmah oduzeo - pišu mediji.

Pored Gorana Džonića, u pritvoru se zbog ovog zločina nalaze i njegovi sinovi, kao i braća iz Moravca K.M. i A.M. poznatiji kao Jojke.

Džonić je za otmicu i ubistvo porodice Đokić na početku upravo optužio braću Jojke. On je rekao da su ga "ucenili i primorali na saučesništvo u zločinu", ali su kasnija saslušanja i njegovi protivrečni iskazi pokazali da je, po svemu sudeći, on jedini počinilac.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar