26°C

Beograd

Photo: facebook, printskrin, goran dzonic

Izvor: Novosti

Advokati otkrili: GORAN DŽONIĆ IZ NIŠA PREBAČEN U BEOGRAD!

Advokati Mladen i Andrija Magdelinić, zastupnici braće "Jojke" - Kostadina i Aleksandra Miloševića, koje je Goran DŽonić optužio da su neposredni izvršioci ubistva porodice Đokić, rekli su da će ovog meseca biti saslušana dva nova svedoka, i otkrili da je DŽonić prebačen u Beograd na psihijatrijsko veštačenje.

- Mi kao odbrana možemo da zaključimo da se istraga privodi kraju, i da su svi ti dokazi skoro već prikupljeni. Što se tiče naših klijenata, ništa ih više ne povezuje sa ovim krivičnim delom, kao što smo u samom startu pričali. Inače, 23. decembra zakazano je saslušanje još dva nova svedoka - rekao je Andrija Magdelinić.

On dodaje da mu je bitno da se istraga što pre završi, kako bi njegovi branjenici bili oslobođeni krivične odgovornosti, pušteni iz pritvora i proveli Novu godinu sa svojim porodicama, pošto, kako kaže, nevini leže u pritvoru.

Advokat Mladen Magdelinić je otkrio da je glavni osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić prebačen u Beograd na psihijatrijsko veštačenje.

- Pošto je u Beogradu Specijalna zatvorska bolnica, razumljivo je da se lica u čiju se uračunljivost sumnja veštače tamo. Sačekaćemo da vidimo kakav će rezultat biti - rekao je Magdelinić.

Podsećamo, Goran Džonić, osumnjičeni za svirepu likvidaciju Gorana, Gordane i Lidije Đokić s kojima je bio u srodstvu.

Đokići su poslednji put viđeni u noći između subote i nedelje, 26. na 27. septembar, kada su iz sela Moravac, gde su bili od Goranove majke na večeri, krenuli put Aleksinca, gde žive.

Tela porodice Đokić, pronađena su u subotu, 2. oktobra, nakon šest dana potrage u ataru sela Moravac, gde su kobne večeri i bili u poseti Goranovoj majci.

Na putu do kuće njih su ubice presrele, otele, a potom hicima iz pištolja hladnokrvno ubile. Nakon zločina, tela Đokića su spaljena, dok je njihov automobil odvezen na drugu lokaciju, 10 kilometara dalje, i tu zapaljen kako bi se prikrili tragovi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar