0°C

Beograd

ZORAN MARJANOVIĆ OTKRIO NOVE DETALJE O ZLOČINU: Jelenu je ubio manijak koji ju je mesecima pratio!

Moju suprugu Jelenu usmrtio je manijak koji ju je pre toga mesecima pažljivo i strpljivo pratio, tvrdi Zoran Marjanović, muž svirepo ubijene pevačice Granda.

Zoran je tačno nedelju dana pre godišnjice ubistva supruge Jelene Marjanović u razgovoru za Informer rešio da progovori o nekim dosad neotkrivenim detaljima zločina na nasipu u Borči. On kaže i da apsolutno ne veruje u verziju po kojoj je ubica neki kamiondžija iz Beča, koji je prethodno već usmrtio dve žene.

Marjanović kaže da je svoja saznanja iz istrage povezao sa nekim detaljima vezanim za zločin kojih se u međuvremenu prisetio i da je tako donekle rekonstruisao Jelenino ubistvo.

- Posle nepunih godinu dana od ubistva supruge, mogu skoro sa sigurnošću da kažem da je moju Jelenu ubio manijak, čovek koji ju je dugo pratio i koji je možda mesecima pripremao zločin. To sam zaključio kada sam neka svoja saznanja iz istrage povezao sa detaljima vezanim za ubistvo kojih sam se u međuvremenu prisetio. Na neki način mogu da kažem da sam konačno rekonstruisao ceo zločin - kaže Zoran i objašnjava o čemu se tačno radi:

- Jelena je bila pevačica, oko nje su se motali razni ljudi, pisali joj na Fejsbuku... Ne mogu sa sigurnošću da tvrdim, ali sam poprilično uveren da se ubica krije među njima, da je poznavao njene navike. Znao je da ona trči na nasipu, tu ju je vrebao i čekao priliku za zločin. Ipak, ne mogu da kažem ko je ubica, jer sam poprilično siguran da tu osobu ne poznajem lično. Taj detalj će morati da otkrije policija, a koliko sam upoznat, to će se desiti veoma brzo - kaže Marjanović i dodaje da će za zločinca tražiti najtežu moguću kaznu.

Zoran kaže da je najnovija verzija, po kojoj je Jelenu ubio kamiondžija iz Beča, potpuno nerealna.

- To je čista izmišljotina, opet se neko igra mojim bolom. Kakva slučajnost treba da se desi da neki kamiondžija iz Beča, serijski ubica, zna da moja Jelena trči pored nasipa u Borči? Zašto bi baš nju ubio? I taj navodni foto-robot ubice mi ništa ne govori, njegov lik mi nije poznat. Deluje mi da je to samo još jedno skretanje pažnje sa istrage, ali svestan sam da policija mora i to da proveri. Znam sve inspektore koji od prvog dana prate istragu i sva dešavanja vezana za ubistvo moje supruge. Zato sam siguran da je pitanje dana kada će zločin biti rešen - uveren je Marjanović.

informer.rs
foto:arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar