0°C

Beograd

Ispovest napadnute majke: SIN MI JE IZNUDIO 12.000 EVRA, PESNIČIO ME JE, DAVIO, GUŠIO ČARŠAVOM!

Miloš Z. (30) iz Novog Sada, uhapšen je jer je osumnjičen da je 20. marta, pretukao majku Veru (61), iznudivši joj tada 12.000 evra od prodaje stana, kojom prilikom joj je naneo lake telesne povrede.

Od tada se sakrivao, ali novosadska kriminalistička policija ga je intezivnim radom pronašla. Miloš se još tereti i za krivično delo razbojništvo nad Goranom K. (46) iz Novog Sada, u jednom ugostiteljskom objektu u Novom Sadu.

Da podsetimo, kako je za naš list Miloševa majka Vera nedavno ispričala, on je kada mu je otvorila vrata stana, odmah u hodniku joj tražio 6.500 evra. Rekla mu je da nema, da su u banci.

- Zaključao je stan, i tu počinju moje muke. Udarao me je rukama, pesnicama, davio me, savijao mi glavu, gurao mi ruke u usta dok mi usne nisu popucale, bacio me na krevet, a onda čaršavom na kom sam spavala gušio, bacao me na pod, pa podizao, pa opet gušio.

Rekao mi je: "Slušaj šta sam ti rekao. Da si mi stvorila pare odmah. Ubiću te ukoliko mi ne daš ovog momenta, budi sigurna da si gotova".

- Da je izvadio pištolj, pa da me je ubio, to bi bila čast za mene, iskreno kažem, nego na ovakav način, u ovakvim mukama. Ima li šta gore! Rekla sam mu gde su pare, izvadio ih je zamotane, uvezane gumicom, zato što sam ih čuvala samo da plaćam stanarinu i porez, da preživim. Tu je bilo 12.000 evra, uzeo je i ne otvorivši da vidi koliko ima. Okrenuo se i nije me ni pogledao, ostavio me je na podu u polusvesnom stanju - rekla je tada Vera.

Dnevne novine Kurir pokrenule su akciju "Stop nasilju" u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije i sigurnom kućom.

Akciju su podržale i brojne javne ličnosti, a u kampanji Kurira učestvovale su košarkašica Milica Dabović, glumica Kalina Kovačević, novinarka Nataša Miljković i pevačica Seka Aleksić.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar