°C

Beograd

ŠOKANTAN OBRT U ISTRAZI UBIJENE PEVAČICE: Saslušana ćerka Jelene Marjanović!

Inspektorima i psiholozima upala je u oči reakcija male Jane Marjanović (6) kada je trebalo da nacrta porodicu.

Kako Kurir prenosi, saslušanje male Jane je bilo posebno zanimljivo, a pogotovu trenutak kada su od nje zatražili da nacrta svoju porodicu.

Devojčica je u trenutku ubistva imala pet godina. Ona je još uvek mala da bi mogla da ima pojma o vremenu i prostoru. Dok je odgovarala, bila je veoma konfuzna i nije mogla da precizno kaže kada je u društvu roditelja otišla na nasip u Crvenki. Inspektori smatraju da je Janin iskaz veoma važan za rešavanje slučaja – kaže izvor.

Sagovornik je podsetio da je devojčica tokom psihološkog ispitivanja ispričala da „dogodilo nešto strašno“.

U skladu sa njenim uzrastom, zamoljena je da nacrta različite crteže. Ona je na to pristala, ali je problem nastao kada joj je rečeno da nacrta porodicu. Devojčica je to dobila i počela da plače objašnjava izvor.

Jana je potom ispričala da je bila sa mamom i tatom na livadi.

Tata i ja smo se igrali, a mama je otišla da trči i izgubila se u travi – rekla je devojčica, a psiholozi su to povezali s njenim odbijanjem da nacrta porodicu – dodao je sagovornik.

Podsetimo, brutalno ubistvo pevačice dogodilo se 2. aprila prošle godine. Porodica je prijavila nestanak policiji koja je telo nastradale pevačice pronašla na nasipu u Borči.

Suprug Zoran Marjanović ju je poslednji video pošto je bio sa njom na nasipu kada je pevačica krenula da trči. Telo je pronađeno u kanalu, a na njemu su bili vidljivi tragovi zverskog ubistva.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube Printscreen/B.F Music

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar